Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG po 12 winach?!

kacpor34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Aktualnie, system wbijania rang został "rozluźniony" w ostatnim czasie po 10 winach dostałem się do DMG. 3 Miesiące temu po 10 dostałem się do Silver 4, a na trzecim koncie do Golda 4 i mój skill na to nie wpłynął, gdyż na main cały czas posiadałem globala. 

nic

Opublikowano

­Aktualnie, system wbijania rang został "rozluźniony" w ostatnim czasie po 10 winach dostałem się do DMG. 3 Miesiące temu po 10 dostałem się do Silver 4, a na trzecim koncie do Golda 4 i mój skill na to nie wpłynął, gdyż na main cały czas posiadałem globala. 

Mając globala dostałęś silvera i golda a teraz dmg :D?

Co z ciebie za globał, chyba boostowany.

Może i poziom był kiedyś wyższy, ale sam robiłem kiedyś smurfy, boostowałem i poniżej mg2 nigdy nie dostałem.

Opublikowano

Po fali banów rangi się łatwo wbija, fakt faktem od LEM zaczyna się jakiś wh w enemy który podaje info kolegom, w sumie na każdych rangach tak jest ale od +LEM jest tego najwięcej, idzie to odczuć, że wbijamy a i nagle 4-5 jest na A, z B tak samo.

DMG to zła ranga jak na początek nie jest.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Po fali banów rangi się łatwo wbija, fakt faktem od LEM zaczyna się jakiś wh w enemy który podaje info kolegom, w sumie na każdych rangach tak jest ale od +LEM jest tego najwięcej, idzie to odczuć, że wbijamy a i nagle 4-5 jest na A, z B tak samo.

DMG to zła ranga jak na początek nie jest.

Na początek to wolałbym dostać silvera/golda bo od razu DMG to kijowo, ni to bot ni to dobry gracz, wbił szeryfa niby strzelać potrafi i refleks ma ale nic po za tym, movement bota zapewniony i angielskie miejscówki bez wcześniejszego przygotowania leżą.

Opublikowano

Ja po 10wygranych wbiłem silvera 4, aktualnie jestem w mistrzowskim obroncu 1, i widać różnice, mniej dzieci które drą się do mikrofonu, wszyscy podawali info, raz trafiłem na ruska który wkurwił się, i odpalił aimbota i zrobił ace sam na 5 z 1hp ( wygralismy )

Opublikowano

Ja po 10wygranych wbiłem silvera 4, aktualnie jestem w mistrzowskim obroncu 1, i widać różnice, mniej dzieci które drą się do mikrofonu, wszyscy podawali info, raz trafiłem na ruska który wkurwił się, i odpalił aimbota i zrobił ace sam na 5 z 1hp ( wygralismy )

16-0 na samym wh i aimie z 1hp zrobisz, cheaty nie czynią z Ciebie mistrza.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Na początek to wolałbym dostać silvera/golda bo od razu DMG to kijowo, ni to bot ni to dobry gracz, wbił szeryfa niby strzelać potrafi i refleks ma ale nic po za tym, movement bota zapewniony i angielskie miejscówki bez wcześniejszego przygotowania leżą.

To Ty chyba na jakichś boostowanych typów trafiłeś, pierwsze co ja robiłem przy rozpoczęciu gry z CS'em to nauka miejscówek. Movement bota? Niemożliwe. Jeśli ja w MGE już staram się BH robić i mi to wychodzi, to jak można poruszać się jak bot :v No ale fakt, boosting zaburza takie coś.

tenor.gif

Opublikowano

To Ty chyba na jakichś boostowanych typów trafiłeś, pierwsze co ja robiłem przy rozpoczęciu gry z CS'em to nauka miejscówek. Movement bota? Niemożliwe. Jeśli ja w MGE już staram się BH robić i mi to wychodzi, to jak można poruszać się jak bot :v No ale fakt, boosting zaburza takie coś.

Nie mówię, że DMG ma movement bota tylko typ, który pierwszy raz ma styczność z CS:GO to raczej nie powinien dostać jednej z wyższych rang w grze.

Opublikowano

To fakt. System rang upadł niesamowicie, w tym momencie moim zdaniem nie jest nawet opłacalne granie MMów, a faceity itp. 

DMG na początek? Bezsens, wiadomo że taki przysłowiowy "bob" (bez obrazy) nie będzie grał tak jak koleś który dostawał się tam z rangi na rangę po kilkuset h gry. No co zrobisz.. Trzeba z tym żyć i po prostu grać :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Zauważ że teraz konto z silver 1 chodzi drożej niż global:) s1 to już legenda.

comment_m95KQHfhf6VE4behQXXtRbullmaTavwP

2k8

cs

player

Opublikowano

Zauważ że teraz konto z silver 1 chodzi drożej niż global:) s1 to już legenda.

To nie ma nic do rzeczy związanych z tematem, lol.

S1 > global jezeli chodzi o cene.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Jak dla mnie, to kwestia na jaki team trafisz. Jeśli trafisz na jakieś ruskie dzieci, albo kebców, to nawet mając globala i grając na smerfie, 16 razy ace nie zrobisz, a nie raz zdawały sie przypadki, że ktoś pod koniec meczu miał 1, 2, a nawet 0 zabić . Urok cs'a . DMG po 12 winach dostałeś, bo ci się widocznie należało, ciesz się, że nie silver, albo gold, bo tam poziom ruskich, jak i kebabów jest niesamowity ;>

Powodzenia w Dalszej grze ;]

Opublikowano

DMG po 12 meczach to niz specjalnego przy tym poziomu mmach.

To Ty chyba na jakichś boostowanych typów trafiłeś, pierwsze co ja robiłem przy rozpoczęciu gry z CS'em to nauka miejscówek. Movement bota? Niemożliwe. Jeśli ja w MGE już staram się BH robić i mi to wychodzi, to jak można poruszać się jak bot  :v No ale fakt, boosting zaburza takie coś

Co z tego ze bh robisz bh wygranej ci nie da tylko umiejętności strzelania na mge-LE robia takie super bh ze 2 razy dluzej ida na tego bsa XDD.

Nie mówię, że DMG ma movement bota tylko typ, który pierwszy raz ma styczność z CS:GO to raczej nie powinien dostać jednej z wyższych rang w grze.

Dlaczego nie? taki kowalski ktory ma 5-6k godzin w 1.6 ma dostac silvera bo nigdy stycznosci z go  nie mial? pls 

To fakt. System rang upadł niesamowicie, w tym momencie moim zdaniem nie jest nawet opłacalne granie MMów, a faceity itp. 

DMG na początek? Bezsens, wiadomo że taki przysłowiowy "bob" (bez obrazy) nie będzie grał tak jak koleś który dostawał się tam z rangi na rangę po kilkuset h gry. No co zrobisz.. Trzeba z tym żyć i po prostu grać  :)

a faceity sie oplaca? zagralem 15 faceitow i poziom jest straszny gdy jest 0/7 robi sie wielki placz jaki to maja slaby team a po 0/9 zazwyczaj wychodza z servera  :D.No to ci cos wytlumacze taki "bob" ktory mial przegrane 4k godzin w 1.6 czy sorca bedzie gral milion razy lepiej po 10 meczach w DMG czy innej randze niz taki "nie bob" z 1k godzin w go i 250 meczy.

Jak dla mnie, to kwestia na jaki team trafisz. Jeśli trafisz na jakieś ruskie dzieci, albo kebców, to nawet mając globala i grając na smerfie, 16 razy ace nie zrobisz, a nie raz zdawały sie przypadki, że ktoś pod koniec meczu miał 1, 2, a nawet 0 zabić . Urok cs'a . DMG po 12 winach dostałeś, bo ci się widocznie należało, ciesz się, że nie silver, albo gold, bo tam poziom ruskich, jak i kebabów jest niesamowity ;>

Powodzenia w Dalszej grze ;]

Że co? typie ile ty grasz w tego csa?.Gralem na smurfie z golda 2 robilem co chcialem z przeciwniami moj team padal odbijalem sobie bsa jak chcialem na goldach czy silver a nawet kalaszkach 50 killi mozna zrobic spokojnie na strzalkach.A takie pierdolenie ze z kebabami i ruskami nie mozna wygrać  jest juz żalosne tak jak PolishDesingner ktory w kazdym temacie placze na ruskich ze mu mecz przegrywaja ELO pocwicz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...