Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowa na żywo (ts3 / skype)

TheMadMan9512

Jeśli jesteś zainteresowany/a to proszę o zabranie głosu.  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Interesowałaby Cię rozmowa poprzez komunikator głosowy z użytkownikami działu "Anime"?

• Tak, chętnie z wami porozmawiam.
    • Nie interesują mnie takie przedsięwzięcia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, temat stworzony stricte w celu zebrania informacji co o tym myślicie i ilu z was byłoby gotowych dołączyć do takiego 'eventu'.

Rozmowa odbywałaby się poprzez TeamSpeak3 lub Skype (do uzgodnienia) w zależności od waszych upodobań.

Proszę o głosy i powstrzymanie się od trollingu/spamu/offtopu.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jeśli godziny mi przypasują to chętnie dołączę. Na żywo czyli transmisja na YT, twitch itp. tak?

Opublikowano

Jeśli godziny mi przypasują to chętnie dołączę. Na żywo czyli transmisja na YT, twitch itp. tak?

Yyy nie. Chodziło po prostu o rozmowę za pośrednictwem komunikatora głosowego, a nie czatu (tak jak to do tej pory się odbywało).

Godziny i wszystko do uzgodnienia jak już będzie wiadomo, że mamy wystarczającą ilość pewnych użytkowników.

// Mogę też streamować na pamiątkę jeśli będziecie sobie tego życzyli.

Opublikowano

Imo to zły pomysł. Przypomnijcie sobie, co jest na drrrczacie. Przez chwilę jest normalnie, a potem albo temat schodzi na masturbację, albo rozpętuje się flejmwar. I mogłoby to być rzeczywiście zabawne, a ja bym z chęcią posłuchał, ale na pewno nie odzywał się, bo niestety nie mieszkam sam.

Mimo wszytko jestem na tak.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Osobiście preferuję TS3. Co do samego pomysłu: Może być, a nie musi, ale jak już coś takiego by się odbyło, to z chęcią bym posłuchał (o ile godziny będą mi odpowiadać) + pisał.

@Ariness Chyba nie tylko Ty tutaj nie mieszkasz sam xD

Opublikowano

@Ariness

@Sil√eR

Zaraz się okaże, że wszyscy chętni pisać, a nie będzie miał kto gadać.

Nie żebym był temu przeciwny, ale patrząc po po głosach w ankiecie.. słabo to wygląda.

// System tur nie jest zły, ale sprawdza się on raczej przy większej publice, wątpię żebyśmy nazbierali więcej niż 5 osób zdolnych się odezwać.

Poczekamy na jeszcze parę głosów i zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, mam nadzieję że to forum nie składa się tylko z osób niemych. :') //

Opublikowano

Imo to zły pomysł. Przypomnijcie sobie, co jest na drrrczacie. Przez chwilę jest normalnie, a potem albo temat schodzi na masturbację, albo rozpętuje się flejmwar. I mogłoby to być rzeczywiście zabawne, a ja bym z chęcią posłuchał, ale na pewno nie odzywał się, bo niestety nie mieszkam sam.

Mimo wszytko jestem na tak.

Nie przeszedłeś jeszcze mutacji?

top.

Tak.

805491408806070489277.png

Opublikowano

// System tur nie jest zły, ale sprawdza się on raczej przy większej publice, wątpię żebyśmy nazbierali więcej niż 5 osób zdolnych się odezwać.

Poczekamy na jeszcze parę głosów i zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, mam nadzieję że to forum nie składa się tylko z osób niemych. :') //

Na spikeria.pl działa to tak, że masz czat normalnie free for all, ale właśnie tylko mikrofon jest w systemie turowym. Lepsze niż ts3.

Glupota, siedzenie na tsie z przegrywami zyciowymi i rozmawianie o chinskich bajkach. Takie fajne i przydatne.

To co robi taka gwiazda na forum pełnym przegrywów, co?

Opublikowano

kurde Arinessowi mama nie pozwala rozmawiać z ludźmi przez internet bo to niebezpieczne jest :/

Ale po co jakieś specjalnie układane rozmowy? co za pojebany pomysł.

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

kurde Arinessowi mama nie pozwala rozmawiać z ludźmi przez internet bo to niebezpieczne jest :/

Ale po co jakieś specjalnie układane rozmowy? co za pojebany pomysł.

kolega pewnie mutacji nie przeszedł xD

Ja tu bym teraz na jakiegos ts3 wbil i pogadal o chinskich bajach xP

­

Opublikowano

Jak nie przestaniecie zmieniać tego tematu w miejsce do szkalowania mojego głosu czy mamy, to się z nim pożegnamy, bo rozumiem, że wszystko co miało zostać powiedziane, powiedziane zostało. :)

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jak nie przestaniecie zmieniać tego tematu w miejsce do szkalowania mojego głosu czy mamy, to się z nim pożegnamy, bo rozumiem, że wszystko co miało zostać powiedziane, powiedziane zostało. :)

I to był główny powód żeby z płaczem lecieć do GM żeby usunął mi avatar i "o mnie" ? XDDD

­

Opublikowano

Taki c**j, już widzę tą ambitną rozmowę kilku dzieciaków z gimby po 5min by się skończyły tematy i zapadła by cisza. Już widziałem paru ludzików co spamią na forach/czatach wchodzo na ts i nie są w stanie zdania ułożyć.

Projekt z cyklu Redakcje na MPC

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...