Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO się zacina w czasie gry

Piotrekjxd1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Mam problem z CS:GO. Gram se około 15 min. i nagle lag. Czekam i nagle czarny ekran. Zawsze po tym resetuje komputer. Dzieje się tak od około 4 tygodni, a 2 miesiące temu miałem reinstal systemu.
Proszę o wszelaką pomoc.

Specyfikacja Komputera:

System:
Microsoft Windows XP
Proffesional
Wersja 2002
Dodatek Service Pack3

Komputer:
AMD AthlonTM 64 Processor
3500+
2.21 GHz, 3,25 GB RAM
Rozszerzenie adresu fizycznego.

Informacje o Systemie z MSI After Burner

CPU
________________________________________________________________________________
Model                : AMD Athlon 64 Processor 3500+
CPUID                : AuthenticAMD family F, model 2F, stepping 2

GPU1
________________________________________________________________________________
Urządzenie wyświetlające : MSI Radeon X1550 na GPU RV515
Sterownik karty      : 6.14.10.6925, Catalyst 10.2
On-board memory      : 256MB
BIOS                 : 009.012.023.002
GUID                 : VEN_1002&DEV_7142&SUBSYS_30001462&REV_00&BUS_5&DEV_0&FN_0
Rola Multi-GPU       : główny
Registry key         : \Registry\Machine\System\CurrentControlSet\Control\Video\{E2BE71DE-EC01-41F7-B5E0-D4CE0E664328}\0000

GPU2
Urządzenie wyświetlające : MSI Radeon X1550 Secondary
Sterownik karty      : Catalyst 10.2
BIOS                 : 009.012.023.002
GUID                 : VEN_1002&DEV_7162&SUBSYS_30011462&REV_00&BUS_5&DEV_0&FN_1
Registry key         : \Registry\Machine\System\CurrentControlSet\Control\Video\{978E1290-3066-47DB-A562-FCF05D7C397A}\0000

Mam nadzieję, że ktoś pomoże! ;)

Mam czasami wrażenie, że ludzie mają tylko marzenie, - Być Bogatym.

Opublikowano

Masz zainstalowane to coś od AMD: Gaming Experience czy coś takiego? Jak tak to wyłącz to / odinstaluj. Ja tak miałem gdy odpalało mi się to do nagrywania ostatnich momentów, o dziwo tylko CS freeozwał. 

he?

Opublikowano

Teraz jestem na telefonie. Jutro sprawdzę. Chociaż odinstalowywałem dzisiaj niepotrzebne rzeczy i nie widziałem niczego takiego w "Dodaj lub Usuń Programy".

Opublikowano

Dokładniej program w 'Dodaj lub usuń pgoramy' może nazywać się:

Raptr

U mnie niestety po pewnym czasie zaczęły dziać się takie jaja jak ty opisałeś. Później wyłączyłem auto uruchamianie i nic nie było. Któregoś dnia włączyłem żeby coś tam ponagrywać w innej grze, zapomniałem wyłączyć i w CS też po jakimś czasie dostałem freeza. Musiał lecieć reset bo nawet menedżer zadań się nie odpalał. 

he?

Opublikowano

Zobaczę jutro. Miałeś taki czarny ekran po 2, 3 min?

CS:GO łapał ścinkę obrazu i dźwięku w losowym momencie. Na TS mogłem normalnie gadać, ale jak schodziłem na pasek no to czarny ekran i tyle ;) 

he?

Opublikowano

Właśnie wczoraj tak miałem. Przechodziłem mapę Adventure z kolegami i nagle ścina, a z kolegami na tsie ta mogłem dalej rozmawiać.

Opublikowano

s

Właśnie wczoraj tak miałem. Przechodziłem mapę Adventure z kolegami i nagle ścina, a z kolegami na tsie ta mogłem dalej rozmawiać.

Niestety nie mam nic takiego. Jakieś pomysły? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...