Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laggi mocne w lolu

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj wieczorem mam takie laggi że logowanie się trwa z minute prawie potem wczytywanie listy znajomy itp to samo i często wyskakuje error unknow czy jakoś tak,mój kolega też to ma a wy ?

Opublikowano

mój kolega też to ma tylko że ja orange a on Neostrada  2 minuty temu zrobiłem test mojego łącza to wyszło 41 ping i 1mb/s szybkość

Opublikowano

No niestety serwery lola coś ostatnio nie działają za dobrze, wątpię żeby wina leżała po stronie mocnego. Mam podobnie wszędzie mam dobry ping oprócz lola 

Opublikowano

Serwery lola raczej. U mnie też od czasu do czasu mocny lagg się pojawi.

Zrestartuj może modem. U mnie czasem jest tak, że na TS mam aż 30% packet loss ( w sumie w grach to odczuwam mocno) i tylko restart pomaga.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Sprawdziłem czy gubie jakieś pakiety w konsoli i wykazało 0% więc wina riotu ... ale menu mi tak laguje że nie da się nic zrobić

Opublikowano

Sprawdziłem czy gubie jakieś pakiety w konsoli i wykazało 0% więc wina riotu ... ale menu mi tak laguje że nie da się nic zrobić

Ciężko powiedzieć, ale jeśli sprawdziłeś i wszystko w porządku, to rzeczywiście dziwna sprawa. Ja osobiście nie mam takich problemów i w sumie wina może leżeć po twojej stronie. Kto jest twoim dostawcą internetu?

Opublikowano

Ostrzegam, jak wasze hasła są fatalne to je zmieńcie. 

Serwery były ostatnio atakowane (skąd lagi) później będą takie rzeczy jak z hakowane konta. Te z hasłem podobnym do loginu mają 100% szans na włamanie. I to przez bardzo popularne oprogramowanie.

w grach 3/3 same boty. 

5/5 afki i cheaterzy albo napinacze (psychole) 

Moim zdaniem jakiś cheat powinien być w końcu legalny z możliwością używania przez każdego.

A tak, cheaterzy mają super perfekto, a ty graczu nabijaj. Po kilku meczach niszczy psychę.. Ta społeczność.

I powodem zawiechy mogą być ataki na serwer.

Opublikowano

Dostawca orange ping skacze mi maksymalnie do 100 a menu się tnie tak że nie da się grać kolega miał wczoraj tak samo ale dziś mówi że nie ma,a ja nie wiem  co zrobić może jak  zmienię pasy to podziała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...