Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z skradzionym kontem?

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś niedo*ebany pół mózg z olsztyna ( powodzenia smieciu, jeszcze cie znajde )  zmienił mi passy na steam i email, nic nikomu nie dawałem keyloggera nie mam, wiec pewnie baza danych jakiegos gówna z działu metin2. Co napisać w zgłoszeniu? 

Jak pójdę na policje to cos zrobia? Skiny wygrane na jackpotach, jakies csgobonusy itp z 300 zl wyjdzie, zdzialaja cos, czy lepiej tylko pisac na steam?

Opublikowano

Pisz tylko do Supportu Steam'a. Policja? Bezsens. W zgłoszeniu zamieść wszystko co wiesz na temat konta i czekaj na odpowiedź :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Przeważnie koło tygodnia. Zależy do jakiego supportu piszesz. Jeśli dobrze opisałeś problem, pisałeś do angielskiego i wybrałeś dobrze typ zgłoszenia to może nawet 2/3 dni. Mi ostatnio po niecałych 48h odpisali :D 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Przeważnie koło tygodnia. Zależy do jakiego supportu piszesz. Jeśli dobrze opisałeś problem, pisałeś do angielskiego i wybrałeś dobrze typ zgłoszenia to może nawet 2/3 dni. Mi ostatnio po niecałych 48h odpisali :D

Tyg bez csa? Ja tego nie przezyje :(, aa czekaj jeszcze mam od kolegi szeryfa, uj ze tam padam... 

@@ A jesli chodzi o dowód zakupu, nie mam, bo kupowałem csa za psc( nie portfel tylko jakoś tam inaczej)?

Opublikowano

To napisz że kupowałeś przez psc, jak masz to podaj jego kod 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Mojemu koledze ukradli konto to po miesiącu je odzyskał ;x

Jeśli zmienił Ci passy do maila, a miałeś tam np. konto w banku, czy coś to idź na policję.­

tenor.gif

Opublikowano

Co przyjdziesz do niego wojem i wyjebiesz z wira :D 

A tak serio, jak napiszesz i podasz dowody że to twoje kod psc czy coś to odzyskasz mój kuzyn czekał 3 tygodnie na odpowiedź od ang 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...