Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co moge zrobic żeby moja postać nie była taka słaba?

SarcomitePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co moge zrobic żeby moja postać nie była taka słaba?

Gram mesmerem i na 20 lvlu bije baaardzo baaardzo mało w porównaniu do rangera bije 2,5 razy mniej normalnym skillem . Jest mi bardzo cięzko niby mam eq ale nie wiem z jakim [ vitality, power , ...] brac...

Ktos coś doradzi?

A i jaka bron dla mesmera najlepsza?

Miecz czy staf?

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Na początek proponuję nie patrzeć za bardzo na jakość postaci zanim się nie wbije 80 lv. Nie wiem co masz na myśli że bijesz w porównaniu do rangera 2,5 mniej normalnym skillem ale jeżeli jest to PvP to jest to normalne że ktoś może mieć lepszy ekwipunek ze względu na jego wyższy lv. Jeżeli chcesz zadawać więcej obrażeń to głównie bierz itemy rodzaju berserk które głównie mają najwięcej statów power i precision. Broń to kwestia własnej wygody, dla mnie najlepszy jest miecz dwuręczny i kostur(na zmianę, kostur na grupowe walki, miecz na solo).

Opublikowano

bo mesmer ma burst, a ranger jest nub klasa, naciskasz 2/1 i bijesz, bijesz i bijesz. 

co do buildu to staty bersekrera, itemki jak wyzej, gs+staff

­

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi ale chodzi mi o to że moje skille bardzo mało biją w porównaniu do rangera . Ja bije po 100 / 1 Skillem a ranger lub inna klasa po 300.. Troszke mi sie to nie podoba i cięzko mi sie gra :) Eq mam dobre na power + precision mieczyk tez niezly nw o co chodzi :/

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...