Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO2] Kupno na g2a/fabryka kluczy

Lenek PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym kupić bo2 poprzez psc tak żebym do 70 zł sie wyrobił i mam pytanie czy strona g2a jest zaufana i czy sie wyrobie oraz mam 2 pytanie czego na g2a i fabrykakluczy cod AW jest za 59 a na allegro po 100zł

Opublikowano

Dasz radę kupić BO2 na G2A do 70 zł.

Sam polecam G2A, ponieważ ja sam cały czas u nich kupuje, wychodzi taniej niż na jakimś sklepie w Steam.

Ja mam taki system (Na pewno nie tylko ja)-

Jeżeli osoba ma 100% pozytywnych komentarzy i mam minimum sprzedanych 200 przedmiotów, to kupuje bez tarczy (zawsze 5 zł na + xD

Tarcza daje to, że dopłacasz 4.26 zł, ale gdy przy kupnie zostałeś oszukany, że np dostałeś błędny cd-key lub coś w tym stylu, zgłaszasz osobę i transakcje i w max dzień już masz oddane pieniądze.

Opisałem ci trochę xDhttp://prntscr.com/918ikd

Opublikowano

Sam polecam G2A, ponieważ ja sam cały czas u nich kupuje, wychodzi taniej niż na jakimś sklepie w Steam.

Jeżeli osoba ma 100% pozytywnych komentarzy i mam minimum sprzedanych 200 przedmiotów, to kupuje bez tarczy (zawsze 5 zł na + xD

Tarcza daje to, że dopłacasz 4.26 zł, ale gdy przy kupnie zostałeś oszukany, że np dostałeś błędny cd-key lub coś w tym stylu, zgłaszasz osobę i transakcje i w max dzień już masz oddane pieniądze.

ok dzięki masz +

a jeszcze mam pytanie musze w lokacji wziąść polske czy moge coś innego wziąść

Opublikowano

G2A jak najbardzie zaufana stronka ale lepiej zaznaczyć G2A shield.Polecam tak że strone fabrykakluczy.pl posiadają też ceny bardzo przystępne i nie różnią się zbytnio jak ostatnio porównywałem niektóre gry!

Pjona!

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...