Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile ludzi gra w WOT?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale nie straciła, utrzymuje się na podobnym poziomie. Płaczki i idioci twierdzą, że gra upada, kiedy tak naprawdę liczba graczy się nie zmienia.

Zawodów nie ma, bo nie. Większość w tym roku się już odbyła, a jeszcze jest ESL, gdzie ciągle się gra.

Tutaj znajdziesz listę graczy na wszystkich serwerach: http://wiki.wargaming.net/en/World_of_Tanks

Opublikowano

a czy dla nowego użytkownika laika, ale zapaleńca w militariach :) ciężko jest zacząć grać i być dobrym ? czy to jest gra neutralna że każdy ma szanse czy trzeba posiadać jakieś szczególne predyspozycje ?

Opublikowano

Nikt nie musi być zapaleńcem w militariach ;) sam zaczynałem mając zerowe pojęcie o czołgach. Z biegiem sam się nauczysz wszystkiego więc naprawdę nie jest źle ^^

Opublikowano

a czy dla nowego użytkownika laika, ale zapaleńca w militariach :) ciężko jest zacząć grać i być dobrym ? czy to jest gra neutralna że każdy ma szanse czy trzeba posiadać jakieś szczególne predyspozycje ?

Gra nijak ma się do wiedzy o militariach, to tak jakbyś interesował się bronią i chciał od razu bardzo dobrze grać w CS'a. Trzeba poznać grę, jej mechanikę.

Opublikowano

Gra nijak ma się do wiedzy o militariach, to tak jakbyś interesował się bronią i chciał od razu bardzo dobrze grać w CS'a. Trzeba poznać grę, jej mechanikę.

Mądre zdanie juri napisał jeśli chcesz grać dobrze.

Znajomość mechaniki i nieprzeszkadzanie sojusznikom(na randomach sie nie pomaga, chyba ze bez straty dla siebie, zwyczajnie sie nie oplaca), lepiej jest nie przeszkadzać niż pomagać.

Te 2 rzeczy pozwola ci byc bardzo dobrym graczem.

Opublikowano

Mądre zdanie juri napisał jeśli chcesz grać dobrze.

Znajomość mechaniki i nieprzeszkadzanie sojusznikom(na randomach sie nie pomaga, chyba ze bez straty dla siebie, zwyczajnie sie nie oplaca), lepiej jest nie przeszkadzać niż pomagać.

Te 2 rzeczy pozwola ci byc bardzo dobrym graczem.

Jak się gra w plutonie randoma, to pomoc jest wręcz wskazana, szczególnie gdy sojusznik np. gra miększym czołgiem lub ma resztkę HP. Wtedy warto się lekko poświęcić tracąc punkty życia, w zamian za jedną lufę więcej.

Randomów w ten sposób nie radzę ratować, kilka razy im dupę uratowałem, to wyzywali, że im strzał blokowałem...

Opublikowano

chyba kamperka w górę zielony gracz większość nie pomoże i się jeszcze kryje za tobą mając full hp aty jak gupi liczysz na cud życzliwości żeby przyjął tę pestke.

Opublikowano

chyba kamperka w górę zielony gracz większość nie pomoże i się jeszcze kryje za tobą mając full hp aty jak gupi liczysz na cud życzliwości żeby przyjął tę pestke.

Po co miałbym ci pomóc, skoro jestem pewny ze przyjme za ciebie strzał a ty za 10sekund odpierdolisz coś ze mi się płakać chce i tak padniesz.

Jak się gra w plutonie randoma, to pomoc jest wręcz wskazana, szczególnie gdy sojusznik np. gra miększym czołgiem lub ma resztkę HP. Wtedy warto się lekko poświęcić tracąc punkty życia, w zamian za jedną lufę więcej.

Randomów w ten sposób nie radzę ratować, kilka razy im dupę uratowałem, to wyzywali, że im strzał blokowałem...

No pluton to oczywista oczywistość, że gra się po to żeby wynieść bitwe wiec trzeba pomagać, ale jest róznica jak siedzisz z kimś na TSie i na bieżąco rozmawiacie co chcecie zrobić, a jest różnica kiedy nie zasłoniłeś pomarańczowego barana, który i tak zaraz pojedzie i padnie, a ty przez tą jedną pestke mogłeś wyciągnąć bitwe.

Pomaganie tylko w plutonie, albo nie narażając swojego hp.

Opublikowano

Tak samo robię, bo to random, a na randomów nie można liczyć.

Opublikowano

Ostatnim czasem, nawet teraz gry mam nowe konto. Zauważyłam, że muszę długo czekać do 4 tieru na losowania, ale nie jest to pewnie stworzone przez to, że gra mało ludzi, tylko dlatego, że już nikt nie gra na niskich tierach...ale kto wie ? ;)

Opublikowano

Ostatnim czasem, nawet teraz gry mam nowe konto. Zauważyłam, że muszę długo czekać do 4 tieru na losowania, ale nie jest to pewnie stworzone przez to, że gra mało ludzi, tylko dlatego, że już nikt nie gra na niskich tierach...ale kto wie ? ;)

Do 1000 bitew wybiera Ci tylko graczy z liczbą bitew 1000>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...