Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kamelis

ThisOnly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zapraszam do dyskusji na temat servera Kamelis.

Jakie jest wasze zdanie ? warto jeszcze grać na tym serverze ? pewnie wszyscy już słyszeli plotki o tym że server stoi max do grudnia.

sygn2.jpg

Opublikowano

Zainteresowanie administracji niby słabe wystarczy oglądnąć metin na modach Perfecta

Serwer wydaje sie fajny niby 500 osob gra , jezeli taka jest realna sytuacja to głupotą będzie zamykac projekt

1943571.jpeg

Uczeń
Opublikowano

Zainteresowanie administracji niby słabe wystarczy oglądnąć metin na modach Perfecta

Serwer wydaje sie fajny niby 500 osob gra , jezeli taka jest realna sytuacja to głupotą będzie zamykac projekt

No właśnie gra 500 osób które nawet nieświadome tego, że GA ich ma w du**e.

Poza tym nawet nie wiadomo czy faktycznie gra te 500 osób na stronie servera niema licznika.

Kamelis naprawia komputer już 2 tydzień, a na gg siedzi cały czas

Server ma kompletnie w du**e bo już nawet swoich GM zrobił w ch*ja 

Aktualizacja która miała wnieść bardzo drobne zmiany(zwiększyć limit yang w eq) trwa od 31.10.2015 do dziś ^^

Opublikowano

No właśnie gra 500 osób które nawet nieświadome tego, że GA ich ma w du**e.

Poza tym nawet nie wiadomo czy faktycznie gra te 500 osób na stronie servera niema licznika.

Kamelis naprawia komputer już 2 tydzień, a na gg siedzi cały czas

Server ma kompletnie w du**e bo już nawet swoich GM zrobił w ch*ja 

Aktualizacja która miała wnieść bardzo drobne zmiany(zwiększyć limit yang w eq) trwa od 31.10.2015 do dziś ^^

Trochę się pomyliłeś. Nie trwa od 31.10 tylko od 20-25.10. Serwer jest bardzo fajny (jeden z lepszych na jakich grałem), ale administracja go zepsuła. 

Gdyby projekt ten wykupił ktoś, wymienił GM'ów, technika i GA to był by godny polecena. Nie stety tak nie będzie więc serwer bardzo możliwe że w grudniu zostanie wyłączony.

Opublikowano

To ten serwer jeszcze istnieje ? xD Kiedyś był fajny i godny zagrania teraz bym odradzała zepsuł się z tego co słyszałam ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Serwer spiepszyl sie calkowicie . Gralem tam po jego wystartowaniu wbilem BM-a 250 , gralem tylko przez 2 tyg. lecz w owym czasie zdazylem zrobic sobie eq prawie max co spowodowalo ze bylem jednym z najlepszych na serwie pod wzgledem pvp poczym zaprzestalem gry noi to do czego zmierzam a mianowicie odwiezilem serwer bodajrze 2 dni temu wziolem pvp z pierwszym lepszym ninja 250 i to co mnie zaszokowalo to to iz dagger z chmury rypna mi 6 mln gdzie ja tam mam okolo 3 mln HP wiec ja sie pytam co to ma byc ? !!!!!  Wiec juz go niepolecam pomimo tego iz na poczatku byl swietny :) 

Opublikowano

serwer stoi u Kreta pewnie. Polecam.

Nom u kreta.

/////

Serwer jest bardzo fajny, lecz zainteresowanie Administracji gry jest zerowe.

NowaSS i drugi GM Mateusz wielce oburzeni jak ktoś napisze prawdę że mają wszystko w dupie, a zgłoszenia od graczy cheaterów itd stoją po 2 tygodnie bez ruszania.

NowaSS 17-sto letni pseudo GM jedyne co potrafi to komuś ubliżyć i wejść na forum próbując poderwać jedną z dziewczyn tam siedzących.

Gdyby nie awaria kompa jak to napisali, Kamelis pewnie by poprawił błędy i udoskonalił serwer.

Opublikowano

Nie polecam, wielki syf xD Po 2 tygodniach było wiadome, że padnie, bo admini liczyli tylko na $$$.

Panie zazdrośniku, zanim napiszesz coś o kimś to spójrz najpierw  w lustro xD

­1bc44ccb8f.jpg

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

Proponował bym zamknąć już ten temat. 

Kamelis już pokazał na co go stać resetując i usuwając postacie graczom.

Dla mnie jak i dla innych graczy Kamelis to po prostu zwykły śmieć i tyle 

Nom u kreta.

/////

Serwer jest bardzo fajny, lecz zainteresowanie Administracji gry jest zerowe.

NowaSS i drugi GM Mateusz wielce oburzeni jak ktoś napisze prawdę że mają wszystko w dupie, a zgłoszenia od graczy cheaterów itd stoją po 2 tygodnie bez ruszania.

NowaSS 17-sto letni pseudo GM jedyne co potrafi to komuś ubliżyć i wejść na forum próbując poderwać jedną z dziewczyn tam siedzących.

Gdyby nie awaria kompa jak to napisali, Kamelis pewnie by poprawił błędy i udoskonalił serwer.

Jak pisałem do Kamelisa tutaj na PW to nawet nie raczył przeczytać, a na MPC siedział cały czas.

Opublikowano

Nie polecam gry. Administracja nic nie robi by zatrzymać graczy.

Na początku było multum ludzi a teraz? Pusto. 500os? Niech to udowodnią. (:

Zniszczyli serwer..

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

Podobno ktoś wykupił server co jest ciekawe bo kto kupuje server z taką historią :)
Obstawiam, że Kamelis postanowił odgrzać kotlet i zmienić od razu  nick żeby nikt się nie domyślił że to on.

Ponoć kupił go gracz który "Grałem pod inną nazwą. Zostawię tą wiadomość dla siebie, iż żeby to nie robiło zbędnego zamieszania " Poco się kryć? przecież to tylko nick z servera który już nie istnieje. 

jestem pewny w 100% że rzekomo osobą kupującą server od Pana Patryka (kamelisa) był właśnie Pan Patryk :) teraz zmienił nick na Bartecik czy jakoś tak 

Opublikowano

Podobno ktoś wykupił server co jest ciekawe bo kto kupuje server z taką historią :)

Obstawiam, że Kamelis postanowił odgrzać kotlet i zmienić od razu  nick żeby nikt się nie domyślił że to on.

Ponoć kupił go gracz który "Grałem pod inną nazwą. Zostawię tą wiadomość dla siebie, iż żeby to nie robiło zbędnego zamieszania " Poco się kryć? przecież to tylko nick z servera który już nie istnieje. 

jestem pewny w 100% że rzekomo osobą kupującą server od Pana Patryka (kamelisa) był właśnie Pan Patryk :) teraz zmienił nick na Bartecik czy jakoś tak 

Mylisz się, akurat kupił serwer Bartek (dawny znajomy, będę mu pomagał przy projekcie).

Jaką serwer ma historię? Jeden z lepszych i gdyby nie zaniedbanie ze strony Patryka to by serwer był nadal. 

Z tego co mi wiadomo to Bartek dostał wszystkie potrzebne rzeczy, odkupił wszystko, dostał również bugi które poprawia. 

Ja akurat bardzo się ciesze, że jeden z lepszych serwerów easy typowo pvp znowu powstanie, szczególnie z nowym HA. 

Ps. NowaSS i Mateusz spełniali swoje zadania, nie ich wina, że nie było obiecanego update. 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Na Ts3 będzie można się przekonać, iż nie jestem "Panem Patrykiem". 

"Serwer z taką historią"|. Serwer zły nie był, tylko po prostu został zaniedbany przez Administratora. 

Opublikowano

Nie polecam, grałem wbiłem maxa i full eq a po 2 tygodniach zrobili hard reset i otworzyli tylko

2 chanele ze względu na małą ilość graczy, administracja totalnie olewa serwer a szkoda bo grało sie na nim fajnie .

Opublikowano

Nie polecam, grałem wbiłem maxa i full eq a po 2 tygodniach zrobili hard reset i otworzyli tylko

2 chanele ze względu na małą ilość graczy, administracja totalnie olewa serwer a szkoda bo grało sie na nim fajnie .

Śmiechłem jak przeczytałem xDD 

Na serwie było cały czas ~800 graczy jak nie więcej, dopiero odchodzili jak 

nie dotrzymano terminu z updatem po raz 2/3.  :v

Chanelle wszystkie były ON, po jakimś czasie za to postacie się usunęło wraz ze wszystkim,

to już też zostało naprawione aby nie było cyrku, że się wszystko usunęło  xD

Tym razem nie będzie tak jak wtedy, kto zagra zobaczy, serwer nie wystartuje bez nowości, 

pojawi się zwiększony limit yang, usunięty kowal z DT i bugi zostaną naprawione. 

WD7IpkZ.png

Uczeń
Opublikowano

Skejcior Ciebie też już kupili? eh szkoda gadać i tak wiadomo, że to Kamelis tylko pod innym nickiem

Opublikowano

Skejcior Ciebie też już kupili? eh szkoda gadać i tak wiadomo, że to Kamelis tylko pod innym nickiem

Mnie nie da się kupić, a w byle co nie wchodzę. 

Zapewniam, że serwer będzie stał stabilnie oraz, że nowy HA.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Chamsko zrobił admin, mógł tylko wyłączyć forum, a nie usuwać konta :D

Życzę powodzenia ziomeczkom, może się im uda :v

Opublikowano

Bartek wolal usunąć, dzialy i regulaminy tez od nowa będą. Na razie nie ma co zapeszac tylko skupic sie na tym co trzeba jeszcze poprawic. Prawdopodobnie dzis bedzie jakies info na fp.

WD7IpkZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...