Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 300 zł do CS:GO

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki obecnie monitor posiadasz? Bo monitory do fpsów zaczynają się od kwoty 1000zł.

obcenie posiadam monitor 19 cali jest to zwykly biurowy, nie zalezy mi na jakims nie wiadomo jakim monitorze gram dla zabawy ale chce zeby gralo mi sie lepiej, nie interesują mnie jakies 27 cali czy cos max 22 cale, cos tego typu co znalazłem.

Za 300zł to ty możesz iść na zakupy do Biedronki a nie kupić monitor co cs:go

na twoja matke 300 zl wystarczylo wiec monitora szukam tez do tej ceny jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj nie kazdy ma tyle hajsow zeby wywalac 1000 zl na monitor, więc nie udzielaj się typie jedynie o co w tym momencie cie prosze to serdeczne wypierdalaj z tego tematu.

Opublikowano

szczerze? obojetnie co wezmiesz zadowoli cie, bo nic wyrozniajacego sie nie kupisz w tej cenie

Za 300zł to ty możesz iść na zakupy do Biedronki a nie kupić monitor co cs:go

nie wiem czemu daliscie mu warna, ale on ma racje

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngPanty bo nawet jak ktos napisze ze chce kupic kompa do gta 5 za 500zl to nikt nie ma prawa napisac ze za 500zl moze sobie co najwyzej zrobic zakupy w tesco, bo to jest uznawane za spam..

@antychujowarn kup pierwszy lepszy z olx/alledrogo bo i tak w tej cenie nie znajdziesz nic co cie zadowoli.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...