Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry w Gothica, warto? Czy są gry podobne do Gothica?

B4kar159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem kiedyś baardzo baardzo dawno w gothic 1/2/3 i pomyślałem, żeby w wolnej chwili przejść od nowa wszystkie części, czy lepiej jest grać z dodatkami czy bez?? Osobiście nie grałem z dodatkami więc może byłaby dla mnie nowość?

Mam jeszcze 1 pytanie, czy są jakieś podobne gry do gothica? Grałem w wiedżmina 1 ale 2 i 3 już na mój stary komp raczej nie pójdą.

Opublikowano

Z tego co wiem to jedynie G2 ma dodatek, który trzeba przechodzić wraz z podstawką chyba że chodziło Ci o mody. Moim zdanien możesz przejść grę wraz z dodatkiem ponieważ zrobisz to wszystko za jednym zamachem. Polecam Serię Risen, Skyrim, Kingdoms of Amalur : Reckoning za dużo nie gram ostatnio więc dużo tytułów zapomniałem ale te powinny Ci starczyć.

Opublikowano

Graj w gothic1 + jakiś mod do niego.

G1 > G2 jak dla mnie, chodzi o klimacik <3

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

W dodatkach masz po prostu więcej do zrobienia. Nowe postacie, nowe misje. Jeżeli już grałeś w gothica to zagraj z dodatkami, będziesz miał coś nowego do zrobienia. ;)

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Ja polecam przejść od nowa Gothica.

Ja uważam, że najlepsza część to Druga i ona jako jedyna posiada dodatek który się przechodzi wraz z podstawką.

Moim zdaniem warto.

Opublikowano

Gothic od pierwszej części do drugiej jest naprawdę,super ma to coś,reszta serii bynajmniej jest dla mnie klapą,ale opłaca się przechodzić od pierwszej części tylko z tym że pierwsza część nie ma dodatku i najlepiej abyś nie instalował żadnych modów bo sama w sobie jest super,za to druga posiada dodatek i opłaca się,grać na dodatku zwanym "Noc Kruka" rozszerza grę dodaje nową lokacje i zmienia z lekka fabułę przejścia gry,i wiele wiele więcej.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...