Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start od nowa, jak ogarnąć?

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam kompletnie w co grać dlatego pomyślałem Sobie, że może wróce do lola jednak myśl o tym, ze muszę znowu układać te runy i specjalizacje to odrazu mi się odechciewa...A gdzie jeszcze co kupić na start, jakie itemy kupować póżniej...Macie jakieś rady? Jakieś strony/buildy co chociaż troche by mi pomogły?

Bywalec
Opublikowano

Przed powrotem poczekaj na zmiany od riotu w przedsezonie, nie ma sensu teraz ogarniać masterek i buildów, za kilka dni wszystko się zmieni.

Sam mam zamiar wrócić w najbliższym czasie.

Opublikowano

Na początek pobierz sobie to:

http://www.mpcforum.pl/topic/1482707-lolbuildernet-wersja-zaktualizowana/

Jest to na razie na patch 5.20/5.21, ale masz tam wszystkie buildy - wraz z tymi, co kupować na start oraz wszystko jest dostosowane pod każdą postać.

Jeżeli chodzi o runy, to złóż sobie na razie tylko te podstawowe (dopiero jak osiągniesz 20 poziom to zacznij je kompletować). Co do specjalizacji, to niestety musisz czekać, ponieważ na dniach wszystko się zmieni i można nawet powiedzieć - ułatwi.

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz to zrób sobie tylko ogólne runy pod ap i ad.

Polecam stronę probuilds.net masz tam buildy,runy,masterki pro graczy i myślę, że to najlepsza strona pod tym względem.

Opublikowano

Zrób sobie tylko dwie strony masterek, AP i AD, na razie więcej Ci nie potrzeba bo i tak niedługo zmienią drzewko, więc nie widzę sensu ogarniania ich. Co do run to jak masz tylko dwie strony to też zrób sobie tylko AD i AP, mogę Ci nawet podać takie klasyczne: 

Dla AD: 

Marki - Attack Dmg
Seale - Armor
Glyph - Magic Resist
Quinty - AD

Dla AP: 

Marki - Magic Penetration
Seale - Armor/HP per lvl
Glyph - Magic Resist/Ability Power
Quinty - AP

a jak chcesz buildy na daną postać to wejdź na stronkę jak lolking.net/quides bądź probuilds.net i tam sobie podpatrz różne buildy. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Zawsze kiedy zaczynasz grę wchodź na op.gg wybierz swój region wpisz nick pokaże Ci twoją grę kogo masz w team i na przeciw. Jednocześnie masz pokazany build jakimi kierują się profesjonalni gracze, myślę że to Ci pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...