Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem odnośnie expienia wizem na 60lvlu, mam Ibota i nie mogę znaleźć dogodnego spota, tam gdzie jestem ciągle pojawiają się Pt moby ( jestem na ishade, specjalnie żeby nie było giantów) włączając bota tracę ciągle tylko exp, wie ktoś lub przetestował odpowiednie miejsce, mooby na których można wyexpic wizem na 64lv? teraz mam 60lv 80% i skile na 58lv. skile muszę zostawić do 64 żeby być FF, postać będzie przeznaczona na taxera ale wpierw musi być ten 64 lv nie ma bata :D. W drodze wyjątku zapłacił bym komuś za dotaxowanie mnie np na maskach płace dość dużo, nie wiem dokładnie ile by to zajęło czasu ale myślę że niewiele ( ostatnio gdy wykupiłem nocke bodajże 8h to postać wbiła 180% około tzn z 59lv 0% na 60lv 80%.) tak więc mógłbym zapłacić 30kk za wbicie do 64lv lub odpowiednio za pojedyncze H. oczywiście cenę można uzgodnić ze mną jest to tylko pierwszy zamysł.

Tak więc proszę o nie spamienie i cenne porady gdzie wysłać bota by nie tracił expa a żeby go dobrze wbijał.

Lub proszę o oferty taxi tu bo sporadycznie jestem na kompie i w grze jak nie ma ofert żadnego taxii. Postać jest na serv. Helios

Down Ad1. racja mój błąd

Ad2. niestety jestem wizem do taxi mam skile aoe i najczęściej zgarniam PT przypadkiem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP:

Napisał, że gra wizz/bard -_-, a tak do tematu to zgadzam się z xcoomem.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano
mam tylko ice i erth mówiłem że to wiz do taxi

uzywaj tylko ice, bo jak bedziesz uzywal skilli aoe bedziesz czetso padal

Jesli kupisz dobrego staffa na 60lvl sonara bedziesz mial na hita

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Mysle ze sharkamy za mocne;p a z bardem to go nie ba atakowac a jak by mial dobrego staffa to by je na hita mial a giganto tam nie ma to by szlo elegancko a na sonarach duzo gf jest znowu

@Edit mialem na mysli zeby szedl na warriory;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...