Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

paskudny wirus. jak sie go pozbyć?

Wrona :3

Pytanie

Opublikowano

Witajcie. Mam problem polegający na wyswietlaniu sie masy reklam. Kiedy kliknę na mpcforum "załoz nowy temat" otwierają mi sie jakieś podejrzane strony.. ogolnie gdzie bym nie kliknęła to wyswietla mi sie jakiś syf z którym walczę +/- 15 sekund
Z góry wiadomo że to robaczek od "Between Lines" lecz odinstalowałam ten program, usunęłam z dysku C oraz przeczyściłam komputer programem Malwarebytes Anti-Malware. Jakieś propozycje co do usunięcia tego czegoś? Ccleaner nic nie pomogł 
niżej załączam zdjęcia tego dzieła

post-939604-0-34266100-1447108686_thumb.jpg

post-939604-0-46621400-1447108688_thumb.jpg

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz Revo Uninstaller Pro. Jest to wersja płatna, ale możesz mieć demo przez 30 dni.
Sprawdź, czy jest nazwa tego programu, jeśli tak, to naciśnij odinstaluj, po chwili, jak pojawią się trzy pola wyboru, naciśnij zaawansowany. Po skanowaniu powinny pojawić się wpisy rejestru, zaznacz je wszystkie i usuń. Jeżeli pojawią się również pliki pozostałe po nim, również je wykasuj.

Po skończonym zabiegu daj logi FRST, zaznaczając Addition i Shortcut. Prześlij je na forum.

UWAGA! Nie odpowiadam za to, co robisz. Dokonujesz naprawy na własną odpowiedzialność!

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...