Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista MAL - avatar

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia ustawiłem sobie avatar (rozdzielczość: 736x1288, chociaż zresztą i tak tam, automatycznie ustawia avka) Potem zacząłem zmieniać na inne (różne wymiary) i właśnie tutaj rodzi się pewien drobny problem. Nie dość, że trzeba czekać czasami 10-15min na zmianę avka (ale nie o to mi chodziło, bo normalnie piszę na górze podczas zmiany, że tyle ona może potrwać) ale jak załaduje się nowy avek, to ten nowy pobędzie z około 30min - 1 godzinę i później mam ten stary, który miałem wcześniej ... albo po prostu jak odświeżę kilka razy stronę to z tego nowego, robi mi się ten stary (chociaż od zmiany minęła może minuta bądź dwie) Ten stary pobędzie z 1-2h, robi się później ten nowy / albo ten nowy już zostaje cały czas. Tak skacze 

Zrozumieliście mnie chociaż trochę? :P

Też tak czasami macie? Tak już musi być? o.O Sprawdzałem na telefonie, komputerze i żadnej zmiany.

Opublikowano

Przed ustawieniem awatara spróbuj najpierw "Remove picture" wcisnąć i dopiero jak zniknie stary, ustawić nowy - o dopuszczalnych wymiarach najlepiej.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...