Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Crack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Temat rozpoczynam bo mam do Was pytanie. Aktualnie L# działa. Injectuje się itp. Jednak strasznie denerwują mnie dwie sprawy i nie wiem czy dotyczą tylko mnie czy jest to jakiś większy problem. Otóż nie mogę instalować skryptów ze strony ze skryptami. Musze ściągać skrypty z githuba i sobie je instalować z dysku. Problem w tym, że L# bardzo wolni chodzi podczas instalacji, a nawet się zawiesza i nie odpowiada. Ktoś ma takie problemy? Kolejna sprawa. Jak wygląda aktualizacja skryptów zainstalowanych z dysku? Musze je pobierać i instalować na nowo żeby się zaktualizowały?

Opublikowano

Witam. Temat rozpoczynam bo mam do Was pytanie. Aktualnie L# działa. Injectuje się itp. Jednak strasznie denerwują mnie dwie sprawy i nie wiem czy dotyczą tylko mnie czy jest to jakiś większy problem. Otóż nie mogę instalować skryptów ze strony ze skryptami. Musze ściągać skrypty z githuba i sobie je instalować z dysku. Problem w tym, że L# bardzo wolni chodzi podczas instalacji, a nawet się zawiesza i nie odpowiada. Ktoś ma takie problemy? Kolejna sprawa. Jak wygląda aktualizacja skryptów zainstalowanych z dysku? Musze je pobierać i instalować na nowo żeby się zaktualizowały?

Co do drugiej sprawy to musisz sciągać ręcznie nowe wersje jeśli takowe wyjdą, a z zawieszaniem podczas instalacji mi pomagało jedynie czekanie ew. resetowanie loadera kilka razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...