Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o powrocie czystego, dobrego i nie łatwego serwera HC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Co myślicie o powrocie czystego, dobrego i nie łatwego HC ?

Żadne ułatwienia, tylko kilka komend, brak Vipów i obszernego IS

Nie ma co tu za dużo pisać, czysty HardCore, brak działek i Cuboidów.

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Myślę że nie masz co próbować jeżeli nie masz wypromowanej dużej marki takiej jak My(Chu*)rd. Pozatym nikt nie kupił ub by grać na 100 slotowcu.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Opublikowano

Dużo ludzi się o to pytało... Nie ma sensu na początku się mówi że 0 is itd a potem leci się tylko pod hajs.

O

/V\

/''\

Opublikowano

@KrejZi1337 nie ze mną,

IS miałby tylko lekkie itemki, jakiś UB.

Brak Vipa, rang specjalnych,  dodatkowych komend czy tym podobnych rzeczy, klasyczny IS z przedmiotami dla postaci.

Up 2x

Żadne 100 slotów, STARY SERWER 20 / 35 slotów max, żeby było łatwo do ogarnięcia.

Żelazne zasady, jasno określone i wykonywane bez pobłażania

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Skoro 20 slot to mogę tylko życzyć powodzenia.

Nie będzie cie stać na ciągłe odnawianie serwera, zdecydowanie za mało slotów jak na tego typu serwer. Cały twój serwer mogłaby zapełnić jedna ekipa :/. Jeżeli już hc to dla mnie conajmniej 300 slotowy serwer.

Opublikowano

20/35 Osób ?! jak już to 200/1000+ slotów ale to było by nie możliwe raczej :)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Kiedyś 10/15 slotów były wystarczające ;)

Dzieciakom wydaje się teraz że jeżeli serwer ma 30slotów to musi być biedny i badziewny, bo przetrwają tylko 1 000slotowe serwery

Na co mi więcej?

Chcę zebrać dorosłych ludzi, nie chcę jakiejś dzieciarni która ledwo co umie chodzić na 2nogach a już potrafi wymienić 90% treści z słownika wulgaryzmów ;)

Jak pisałem STARY SERWER, stary czyli prawdziwie stary a nie nowe gówna, które zwą się EasyHC czy odklepywane inne tematy.

45 slotów wystarczy mi żeby zebrać porządną grupę osób które grają bez Huzuni, XRay i innych skryptów, których tutaj nie brakuje

Jesteśmy Graczami!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...