Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z plikami do imetin

kubbbaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, bawię się dużo z plikami, podobno imetin jest jakoś zabepieczony ale to bullshit potrzebuje tylko paru rzeczy. Dziś widziałem nawet jak typ zapie**** na wh i mial movement speed i inne, wyświetla mi się coś takiego jak próbuje wejść. Gdy chce nacisnać na postać i ją wybrać pojawia się okienko "wpisz nazwe swojej postaci". Wiem że w polsce jest mało myślących  (bez urazy nikogo ale akurat jest to bardzo niski poziom w tym kraju) osób chętnych cieższej pracy. Potrzebuje tylko zawartości "mod\locale\imetin" lub plików żeby nie pojawiało się okno z takim czasem gry oraz bym mógł się zalogować.

Ps. Posty typu "nie da się" i innych nawet proszę nie dawać, ponieważ są one przez osoby ograniczone. Każdy system da się obejść, wystarczy pomyśleć. Sam fakt, że się zalogowałem to znaczy:

- Mam dobre pingi i pongi

- Możliwe jest wejście przez kamera

- Nie ma blokady nie do przejścia

post-536624-0-54675500-1447098701_thumb.png

Opublikowano

System zabezpieczen nie.Jezeli sa dobre zabezpieczenia.I wszystko poblokowane po stronie clienta to nie ma szans.No chyba,ze bd wyciek podczas aktualizacji.To nawet mozna i backdoora dac.Tak jak mowisz,ze sie da wszystko obejsc.To wlam sie do bazy danych i tyle.To tak samo powiedziec,zeby znowu zrobili drop hacka na metin2pl lub 6xdmg.Jak poblokowane po stronie clienta to nie zrobisz tak.Ludzie majacy jakie kolwiek doswiadczenie z zabezpieczeniami i programowaniem/szyfrowaniem.To wie

/niereg. sygna

Opublikowano

System zabezpieczen nie.Jezeli sa dobre zabezpieczenia.I wszystko poblokowane po stronie clienta to nie ma szans.No chyba,ze bd wyciek podczas aktualizacji.To nawet mozna i backdoora dac.Tak jak mowisz,ze sie da wszystko obejsc.To wlam sie do bazy danych i tyle.To tak samo powiedziec,zeby znowu zrobili drop hacka na metin2pl lub 6xdmg.Jak poblokowane po stronie clienta to nie zrobisz tak.Ludzie majacy jakie kolwiek doswiadczenie z zabezpieczeniami i programowaniem/szyfrowaniem.To wie

Widzialem typa ktory lazil na wh przez sciany z movement speedem 

Opublikowano

Widzialem typa ktory lazil na wh przez sciany z movement speedem 

to był istny lag.Bedy serwera.Czasami tak widać.NA globalu tez czasami widze 105 i mysle,ze nikt by nie ryzykowal na tym lvl

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...