Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch, pre season czy s6?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te wszystkie nowe itemy, zmiany w adc wejda w pre seasonie czy dopiero w s6 ? 

ile okolo trwa pre season? 

zmiany ie

''Damage uderzeń krytycznych jest od teraz zwiększany o 50%''

Czyli bedzie 200% (obrazenia na krytyku) * 50% =100  200+100 = 300% obrazen z ie na krytyku? 

Opublikowano

Zmiany wejdą w przedsezonie, możliwe, że nawet już w tą środę/czwartek. Pre-season trwa od 11 listopada to jakoś stycznia, kiedy to zacznie się kolejny sezon. Nie, IE po prostu zwiększa obrażenia ciosów krytycznych o 50%, co daje 200+50=250, czyli tak jak jest teraz.

Opublikowano

Zmiany wejdą w przedsezonie, możliwe, że nawet już w tą środę/czwartek. Pre-season trwa od 11 listopada to jakoś stycznia, kiedy to zacznie się kolejny sezon. Nie, IE po prostu zwiększa obrażenia ciosów krytycznych o 50%, co daje 200+50=250, czyli tak jak jest teraz.

dmg obrazen krytycznych, nie podstawowych, obrazenia krytyczne to 200%, 50 % z tego to 100% to tego pisze ''od teraz''

czy tylko ja to tak rozumiem? 

Opublikowano

dmg obrazen krytycznych, nie podstawowych, obrazenia krytyczne to 200%, 50 % z tego to 100% to tego pisze ''od teraz''

dalej bedzie 250% z infinitki a zmiany wchodza 11 listopada i od wtedy bedzie presezon

Opublikowano

zwiększa obrażenia krytyczne o 50% obrażeń podstawowych, lepiej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...