Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kinzu v3

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rip 50zł xD za 100 masz g100s identyczny różni się tylko designem

Mega nie podoba mi się g100s.... ale ogólnie co sądzisz o tej myszce? Avago 3050 + podkładka razer goliathus (control) Podobno pasha gra na kinzu, więc tym się sugerowałem

Opublikowano

Jak to potrafi się wyłączyć o.O ?

No grasz sobie w Cs'ka akcja 1 vs 2 i BOOM! sensor się wyłącza (3 sekundy) i myszka działa.

A clatch nie ugrany ;v

Opublikowano

No grasz sobie w Cs'ka akcja 1 vs 2 i BOOM! sensor się wyłącza (3 sekundy) i myszka działa.

A clatch nie ugrany ;v

Używam sporo kinzu v3 i nigdy nie miałem takiej sytuacji :)

wjub1h.jpg

Opublikowano

A clatch nie ugrany ;v

Gratulacje jak czytasz takie rzeczy na forach od fanboyów. Każda myszką może być wadliwa ale chodzi tutaj o SZTUKĘ. Pieprzenie takich głupot przez ludzi którzy prawdopodobnie danej myszki w ręku nie mieli. W Kinzu v3 sensor nie gubi się i nie wyłącza, chyba że kupujesz zepsutą używkę na allegro. Też mogę wypowiadać się o g100s której nawet na oczy nie widziałem.

Dalej kłamcie kupującego.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Gratulacje jak czytasz takie rzeczy na forach od fanboyów. Każda myszką może być wadliwa ale chodzi tutaj o SZTUKĘ. Pieprzenie takich głupot przez ludzi którzy prawdopodobnie danej myszki w ręku nie mieli. W Kinzu v3 sensor nie gubi się i nie wyłącza, chyba że kupujesz zepsutą używkę na allegro. Też mogę wypowiadać się o g100s której nawet na oczy nie widziałem.

Dalej kłamcie kupującego.

ehhh

Zastępcą wróżbity Macieja to ty nie jesteś.

Myszke posiadam a oto dowód:

EiKPnXd.jpg

P.s nadal pozostaje przy swojej opinii.

a myszka NOWA zakupiona w Media Markt :)

Opublikowano

@Sztoss

Tak zastępcą wróżbity macieja to nie jestem. Pierwszy raz spotykam się z problemem wyłączania sensora w kinzu v3 stąd twierdzę, że to tylko wada sztuki. Posiadam tą myszkę od prawie pół roku i nie spotkałem się z tym. 

9418214132684151227747.png

Opublikowano

@Sztoss

Tak zastępcą wróżbity macieja to nie jestem. Pierwszy raz spotykam się z problemem wyłączania sensora w kinzu v3 stąd twierdzę, że to tylko wada sztuki. Posiadam tą myszkę od prawie pół roku i nie spotkałem się z tym. 

Widzisz :D

Nie trzeba od razu atakować biednego moderatora.

Co do mojej myszki to sens nie wyłącza się już tak często jak to było wcześniej.

I tak gotowy jestem na zakup lepszej (większej etc.)

Opublikowano

Zawsze się gra na najniższym DPI i sens na jakim tylko jesteś w stanie grać - wtedy masz dokładne ruchy. Ja sam grałem na 800 dpi i 1.1 sens w grze i bdb mi się grało. ;p

Opublikowano

Myszka śmiga, dla mnie godna polecenia chyba, że masz whój dużą łapę to bierz inną.

A co do poprzedników - nigdy mi się sensor nie wyłączył ani nie zacięła (mam podkładkę pod nią oraz korzystam jakieś parę miesięcy).

Opublikowano

Przypadek z sensorem może się przytrafić każdej nowej myszce(szokująca wiadomość- tym za 1000 zł+ też!!!), która jest uszkodzona, a że ktoś nie pomyśli by ją zwrócić to już jego problem ;)
@topic
Co do myszki mam i baaaardzo dobrze mi się w csa gra ;) Gram z awp najczęściej ;)

Opublikowano

Ja osobiście gram na A4Tech x7 która kosztowała 70zł i ewidentnie nie chcę zmieniać myszy, ma ona wszystko cl potrzebne, a nie za dużo dodatków, przy zakupie innego sprzętu sugeruj się tym że nie sam sprzęt podniesie Ci skilla. Chodzi mnie o to że każdy ma swój gust i nie masz się wzorować na semi pro playerach, a raczej tym co Ci sie bedzie wygodnie trzymało/leżało.

comment_m95KQHfhf6VE4behQXXtRbullmaTavwP

2k8

cs

player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...