Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

→ Nowy tryb serwera ! Ankieta + Rekrutacja ←

Rever_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
 NAZWA : Kharogth.pl / Do ustalenia 

Wersja : 1.8.x

MiniPortfolio : Nazywam się Adrian , mam 15 lat. Mieszkam w województwie Wielkopolskim. Moim hobby jest architektura , budownictwo , historia i informatyka. W minecraft’a gram od 4 lat więc można powiedzieć że jestem weteranem. Przez cały ten czas przyglądałem się pracy administracji i jak działają serwery. Po tym czasie zrozumiałem czego potrzebuje gracz , czyli dawnego mnie.

Rozgrywka : Moim pomysłem na , serwer są już znane wielu ‘frakcje’ które połączone zostały by z używanymi dotychczas gildiami. To połączenie zostało by nazwane - Chapters (ang. Zakon)●.

Drop był by taki idealnie zrobiony tak jaki jest na , wielu EasyHC. Opisuję poniżej opis rozgrywki (główne dodatki) :

Duża ilość różnorakich ‘eventów’ , takich jak : OX , Parkour , spleef i inne. Odbywały by się one w różnych odstępach czasowych.

Po zabiciu gracza wypadała by jego głowa + na spawnie można by było kupić ‘customowe’ głowy które upiększały by naszą bazę.

Za każde zabójstwo , wygrany event i zniszczenie ‘klocka gildii’ otrzymywali byśmy ‘Punkty XP’ , za które ulepszali byśmy naszą rangę (nie dawały by one jakichś dużych profitów aby nie było faworyzacji.) : zaczynamy od rangi [s - silver] , [G - gold] i [E - emerald]. Nie były by to rangi typu ‘VIP’ ale były by one czasowe , i nie dało by się odblokować odrazu ‘E’ tylko zaczynamy od ‘S’. Czyli nasz prefix na chacie wyglądał by tak :

[1] TAG Emerald NICK ». Vip zmieniał by kolor nicku i pisma na chacie.

‘Chapter’ - Zakładając gildie , otrzymujemy ‘klocek gildi’ (Endstone’a) który ma 100 hp. (działa to na tej samej zasadzie co podbijanie.) Każdy członek gildi ma 9 punktów mocy. Jeden kawałek terenu 16 x 16 = 3 punkty.

Założyciel gildii możę dawać prefixy inny członkom. 

→  Aby chronić przed nie potrzebnym spamem , trzeba będzie ‘wykopać poziom’ - czyli kopanie kamienia i wypadający nam z  niego drop będzie dodawał punkty xp potrzebne na poziom.

Istniało by także kilka nowych enchantów np ; Lodowa Aura - chodzą po wodzie albo ziemi zostawiamy za sobą tymczasowy śnieg bądź lód. Enchanty te nie były by przesadzone.

Zakony , mogły by się wyzywać na pojedynki , 1 vs 1 /2 vs 2 /aż do ZKZ - Zakon Kontra Zakon. Punkty rankingowe i ‘Xp’ x2.

Nie był by to serwer który , jest tylko dla pieniędzy , ani p2w. Chciał bym stworzyć poprostu serwer na którym gracze czuli by się dobrzę. Myślę że napisałem kreatywnie.

→ WSZYSTKO CO NAPISAŁEM ZASTRZEGAM SOBIE©™ ←

Otwieram również , rekrutację ponieważ nie mam zamiaru sam prowadzić serwera. Potrzebuję programisty , webmastera ,grafika , TS Query i oczywiście osoby która zainwestuje w niego i dzięki temu będzie on istniał.

Dane Kontaktowe :  

GG : 52958175

Google+/Mail : TheRed13377 @ gmail .com

Pozdrawiam , Dante.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...