Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Cybernetyczny Ezreal

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, bo jest mierny. Oprócz fajnych animacji to jest wg. mnie średni. Wolałbym kupić 2 razy tańszego skina, który jest lepszy od Cyber.

Opublikowano

Jest ładny, ale jak na moje oko to i tak lepiej kupić do innej postaci, ponieważ wychodzi to taniej, a na dodatek możemy kupić więcej skinow.

Opublikowano

Nie, o wiele lepszą opcją jest kupić 2 tańsze skiny, które czasami są nawet lepsze. Jeśli chcesz już do Eza, to może Debonaira + jakiś tańszy skin do innej postaci.

Opublikowano

Kiedyś napaliłem się na ten skin i go kupiłem ale jednak żałuje, że tyle dałem za ten skin, myślę, że lepiej kupić parę tańszych niż do eza.

Opublikowano

jeden z gorszych skinów w grze, ohydne animacje autoataków, W nie zgadza się z hitboxem (jak na kazdym skinie zreszta, j****y ezreal xD), Q wyglada na duzo szersze niz w rzeczywistosci jest ogolnie to chujnia nie polecam

Opublikowano

Wiesz skin jest średni ale jednak nie stać każdego na niego lub po prostu ludzie nie chcą tyle na niego wydawać. Wchodząc do gry z takim skinem jest niby progres ale jeżeli chodzi o sam wygląd czy animacje niż specjalnego.

Opublikowano

Lubię kolor niebieski, najbardziej podoba mi się ten skin do Eza, zwłaszcza animacje (taniec). Gdybym nim grała i mainowała tą postać, to bym zakupiła Cybernetycznego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...