Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Ryzyko bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar koledze wyjść szybko z B3 do S5 i chciałbym grać na EB. Nie jest to moje konto dlatego boje się ,że mogę bana dostać i chciałbym się spytać czy jak bym grał jakąś Katarina ,Ryzem lub Lee Sinem bez Evade to możliwy byłby ban ?

Opublikowano

Nic nie jest bezpieczne, ani nikt nie wie, czy cokolwiek kiedyś było. Wszystko może być niespodziewane, ponieważ Riot już nieraz wyskoczył z "niespodziankami" i bum, ban wave.

Opublikowano

Ryze'a bym nie ryzykowal, ale kata i lee tak - jesli nie sprawdzaja czy czegos sie nie injectuje to niemal zerowa szansa jest na to, ze dostaniesz bana za wspomagacze

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

nie dostajesz bana za skrypty, tylko za injectowanie programów trzecich.

a wiesz, ze skrypty są injectowane ?

EB, L$, i BOL to swego typu injectory :)

Hejo

Opublikowano

Jak nie użyjesz expolitów które są wykrywalne (tak jak umnie wkurzony użyłem przypadkiem na ryzu i straciłem konto) Ale jak tego używasz to masz 0,1% szansy na bana to bardzo mała ale tera się sezon skończył to masz pecha :P

Opublikowano

Jak nie użyjesz expolitów które są wykrywalne (tak jak umnie wkurzony użyłem przypadkiem na ryzu i straciłem konto) Ale jak tego używasz to masz 0,1% szansy na bana to bardzo mała ale tera się sezon skończył to masz pecha :P

10% szansy na bana? xD 

@topic

0,001% szansy na bana bez exploitów na tym ELO, na EloBuddy, chyba, że będzie banwave.

Opublikowano

no fajnie ja na koncie używałem tylko auto SmiteGH i evade(tylko na draw, żeby nie latać jak na padaczce) i perm dzisiaj rano na koncie na którym używałem tylko elobuddy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...