Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban od Leave Bustera

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Jak wygląda sytuacja z nagrodami za sezon w przypadku otrzymania blokady na 5 gier od LB? Podejrzewam, że ta sprawa została poruszona już wiele razy jednak nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu. Czekam na pomoc w postaci linka lub zwyczajnej odpowiedzi.

Pozdrawiam :D

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dwie sprzeczne odpowiedzi. Jest ktoś kto mógłby potwierdzić teorię jednego z użytkowników wyżej?

Diss_Stream.png

Opublikowano

­

Dwie sprzeczne odpowiedzi. Jest ktoś kto mógłby potwierdzić teorię jednego z użytkowników wyżej?

One są takie same. :)

Dostaniesz nagrody, nie ma wykluczenia za leaver bustera.

­Jeżeli masz dalej bana, nagrody nie otrzymasz.

Jezeli go zbiłeś - ban się nie liczy - nagrody dostaniesz ;p

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Poczytaj na how2play.pl, nawet tam jest informacja, iż za leaver bustera nie stracisz nagród. Poza tym, byłoby to bezsensu bo nie jest to żadna forma toksyczności.

Hello there.

Opublikowano

Mogę się mylić, ale z tego co wiem ogólnie za leave buster nie można stracić nagród za sezon.

Trzeba byłoby dostać bana na 7/14 dni, żeby nagrody przepadły ;0

giphy.gif

Opublikowano

Osoby, które otrzymały bana na 14 dni lub więcej nie otrzymają nagród. Jeżeli chodzi o ograniczenia na czat, rozgrywki czy ban na np. jeden dzień za wychodzenie, to się nie wlicza w karę nieotrzymania nagród.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...