Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled konto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakis sprawdzony sposob na zalozenie konta, otoz chodzi o to ze juz probowalem, ale po prostu za spamowanie postami zostalem zablokowany. I konto poszlo.. Mozna jakos dostac zaproszenie czy mozna jakos zalozyc samemu i wbic te 10 reputacji oraz 25 postow (z ominieciem bana) chodzi mi o jakas metode po za kupnem.

Opublikowano

Jedyny sposób to zabawa z proxy, ale mowa tutaj głównie o TOR'ach, czy innych programach, które pozwalają zmienić IP. Ewentualnie poproś kogoś, aby te 10 reputacji Ci nabił z innego konta, a posty to już niestety twoja broszka.

Opublikowano

Na TOR się ciężko wkraść na Nulleda, bo większość IP pobanowane. Po prostu usuwaj cache/cookiez przegladarki i twórz nowe konta lajkując swoje posty. ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Gdybyś postował pełnymi zdaniami najpewniej by Cię nie wyjebali.

Na TOR się ciężko wkraść na Nulleda, bo większość IP pobanowane. Po prostu usuwaj cache/cookiez przegladarki i twórz nowe konta lajkując swoje posty. ;)

Wystarczy wstawić coś normalnego, czego jeszcze nie było i ludzie dadzą lajki bo tym sposobem co podałes to zbijają reputacje do ujemnego poziomu jak złapią.

Hejo

Opublikowano

Wtedy leci ban za multi. Najłatwiejszym sposobem jest ustawienie sobie IP jako zmienne i resetować router. Ja tak zrobiłem ponad 50 kont. Na jadnym dostałem bana za wyzywanie Sweedena, reszta czysta.

Macie jakis sprawdzony sposob na zalozenie konta, otoz chodzi o to ze juz probowalem, ale po prostu za spamowanie postami zostalem zablokowany. I konto poszlo.. Mozna jakos dostac zaproszenie czy mozna jakos zalozyc samemu i wbic te 10 reputacji oraz 25 postow (z ominieciem bana) chodzi mi o jakas metode po za kupnem.

10 rep już nie wystarcza, aktualnie żeby korzystać z L# musisz posiadać 20 rep +. (W Auth dalej jest napisane, że 10, Broly sam o tym pisał)

Co do postów: Jeśli napiszesz post, który nic nie wnosi do konwersacji, dostajesz perma. Za zbyt krótkie odpowiedzi też się czasem zdażało.

Tak więc jak ktoś zrobić temat "Kto jest najlepszy na mida?"

To nie pisz to co poprzednik, najlepiej nie czytaj tego co pisali inni i coś napisz, tylko się rozpisz.

Np: "Moim zdaniem najlepszą postacią na mida jest Katarina, ponieważ

1. Mój team wyzywa mnie już w lobby

2. Lubię carrować gierki

3. Mam nią 90% win ratio"

W tedy bana na pewno nie dostaniesz. WIem, że zajmie to trochę czasu, aby te 25 postów wbić, ale nie martw się, wbijanie repów zajmie Ci więcej, zwłaszcza, że jak wyżej pisałem zwięszyli do 20, a przyznawane repy na dzień z 4 do 2.

Opublikowano

Wtedy leci ban za multi. Najłatwiejszym sposobem jest ustawienie sobie IP jako zmienne i resetować router. Ja tak zrobiłem ponad 50 kont. Na jadnym dostałem bana za wyzywanie Sweedena, reszta czysta.

10 rep już nie wystarcza, aktualnie żeby korzystać z L# musisz posiadać 20 rep +. (W Auth dalej jest napisane, że 10, Broly sam o tym pisał)

Co do postów: Jeśli napiszesz post, który nic nie wnosi do konwersacji, dostajesz perma. Za zbyt krótkie odpowiedzi też się czasem zdażało.

Tak więc jak ktoś zrobić temat "Kto jest najlepszy na mida?"

To nie pisz to co poprzednik, najlepiej nie czytaj tego co pisali inni i coś napisz, tylko się rozpisz.

Np: "Moim zdaniem najlepszą postacią na mida jest Katarina, ponieważ

1. Mój team wyzywa mnie już w lobby

2. Lubię carrować gierki

3. Mam nią 90% win ratio"

W tedy bana na pewno nie dostaniesz. WIem, że zajmie to trochę czasu, aby te 25 postów wbić, ale nie martw się, wbijanie repów zajmie Ci więcej, zwłaszcza, że jak wyżej pisałem zwięszyli do 20, a przyznawane repy na dzień z 4 do 2.

Wystarczy 10 reputacji, nie wiem skad wziales informacje o 20 reputacjach.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Wystarczy 10 reputacji, nie wiem skad wziales informacje o 20 reputacjach.

Jak byś przeczytał ze zrozumieniem, to byś się dowiedział. Ostatnio za 10 rep działał tylko Bol (teraz jest Vip only),  a w sharpie bez 20 rep wyskakiwać auth failed, chyba że już to naprawili.

https://www.nulled.io/topic/104462-leaguesharp-bugsplat-auth-rep-change/

https://www.nulled.io/topic/105744-fix-l-auth-acces-and-bug-splats-worked-for-me/

Wszędzie tego masz pełno.

Opublikowano

Jak byś przeczytał ze zrozumieniem, to byś się dowiedział. Ostatnio za 10 rep działał tylko Bol (teraz jest Vip only),  a w sharpie bez 20 rep wyskakiwać auth failed, chyba że już to naprawili.

https://www.nulled.io/topic/104462-leaguesharp-bugsplat-auth-rep-change/

https://www.nulled.io/topic/105744-fix-l-auth-acces-and-bug-splats-worked-for-me/

Wszędzie tego masz pełno.

Blad z 20 reputacjami istnial max 2 godziny po aktualizacji L# na patch 5.21.

Pozniej to byla tylko plotka.

Tak samo z BoLem dla niby vip'ow... dla vip'ow jest tylko opcja ze zmiana loginu, by uzywac paid skryptow przypisanego do danej nazwy.

A sam crack jest darmowy, wystarczy spelniac warunki auth.

Prosze nastepnym razem doinformowac sie wystarczajaco, by nie wprowadzac ludzi w blad.

eSwH2k3.png

Opublikowano

BrainOnly wiesz może kiedy jakaś aktualizacja crakca do L$ ? Jeżeli nie a byś się czegoś dowiedział bo zawsze jakieś info masz :P to daj znać z góry dziękówka

Opublikowano

Blad z 20 reputacjami istnial max 2 godziny po aktualizacji L# na patch 5.21.

Pozniej to byla tylko plotka.

Tak samo z BoLem dla niby vip'ow... dla vip'ow jest tylko opcja ze zmiana loginu, by uzywac paid skryptow przypisanego do danej nazwy.

A sam crack jest darmowy, wystarczy spelniac warunki auth.

Prosze nastepnym razem doinformowac sie wystarczajaco, by nie wprowadzac ludzi w blad.

To nie był błąd (technicznie, chyba że ci chodzi o błąd który poskutkował ponownym spamem), Oxide usunął ograniczenie narodowości ale ustawili że auth będzie od 20 repek. Po kilku godzinach wróciło do normy, czyli 10 reputacji.

BrainOnly wiesz może kiedy jakaś aktualizacja crakca do L$ ? Jeżeli nie a byś się czegoś dowiedział bo zawsze jakieś info masz :P to daj znać z góry dziękówka

LeagueSharp status: today big

Opublikowano

Juz jest.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...