Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raki czy...

Virge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co się stało, może Wy mi wytłumaczycie?

Z ciekawości sprawdziłam ich dywizje: 

Morde - gold V

TF - silver V

Galio - silver V

Singed - silver V

Blitz - gold III

Lee - silver III

Shyv - bronze I

Tahm - silver V

LB - gold V

Ashe - silver III

Czekam na Wasze opinie i pomysły.

post-936093-0-08221400-1447081382_thumb.png

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

c**j nas obchodzi jakiś normal śilverze 

Pan chyba za dużo się naoglądał "Bronzowych Myśli"

Co w tym dziwnego? To jest normal, nikt tego nie bierze na serio, ludzie pierwszy raz grają danymi postaciami i tak dalej...

A czy gdzieś jest napisane, aby wstawiać ss tylko i wyłącznie z rankedów? Nie sądzę.

dobre winratio jak na normale 89 winów do 109 losów XDDDDD

poza tym to tylko jakis normalek, przeciez tutaj sie trolluje i w ogole

Pewnie, napisz mi kazanie, boże w diamencie ;)

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

Pan chyba za dużo się naoglądał "Bronzowych Myśli"

A czy gdzieś jest napisane, aby wstawiać ss tylko i wyłącznie z rankedów? Nie sądzę.

Pewnie, napisz mi kazanie, boże w diamencie ;)

Chciałaś żebyśmy ci wytłumaczyli, to tłumaczymy.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@Virge

No w tej chwili jesteś żałosny zwracając się tak do @xTreeemeR . Używasz określenia "raki" w stosunku do normala w silverze, na pewno w historii twoich gierek http://euw.op.gg/summoner/userName=Sweet+Niuu też znajdziemy jakieś gorsze staty. Twoi przeciwnicy byli po prostu gorsi, a Full AD TF, który chyba nie za bardzo wiedział jak grac na pewno nie ułatwił przeciwnej drużynie zwycięstwa.

Diss_Stream.png

Opublikowano

­W normalach gry się liczy inaczej niż na rankedach.

Zazwyczaj gracze 30 lvl najczęściej grają gry rankingowe, więc na normalach mało graczy gra i po prostu dobiera losowo (nie przekraczając 2x twojej dywizji ;) )

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Ten topic to jakaś marna prowokacja? Odpowiedź jest prosta - normal game.

Opublikowano

Pamietam tego mema "normal game", szkoda ze go nie mam xD

Na normalach graja ludzie ktorzy chca sobie pograc w spokoju a nie tryhardowac. To ze zrobilas takie staty na jakichs randomach na poziomie gold na normalu nie czyni cie bogiem gry. Zdarza sie trafic na midzie nawet jakies diamenty 40cs 10min, normale sa do trolla

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

#2up

?

64113966.jpg

#ostateczny

znowu mu durnot do łba nawpierdalasz i bedzie kolejny temat "omg mam silver a gram z diamondem omgomg", i zanim bedziesz pisał że 30lvl nie grają to weź se k***a sprawdz historie meczy, zobaczysz że prawie wszyscy to 30lvle

#top

pomysłów tu nie ma, normale maja oddzielne mmr niż rankedy, ktoś mógł specjalnie przegrywać wszystkie gry do 30lvla, potem grac same rankedy, wbić diaxa i na normalach grać z 0/200 w/l, oczywiście dywizja minimalnie wpływa na ten maczmeking ale to z 5%

ae1d1005fe.png

Opublikowano

wstawiasz c*****y post jak gówno, ludzie mówią prawdę i się wykłócasz, logiczne jak na silvera ;v
a co do tematu :
tak, zdiagnozowałem raka, głównie u tej ashe

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Może po prostu mieli gorszą grę, albo testowali nowe championy etc. Takie są normale.

vpIJnLb.png

Jak ja mam pozytywne staty na adc (szczególnie dravenie) to wiedz, że to nie był ranked.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...