Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare privy Ktos cos?

zafalowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Ostatnio zacząłem bawić sie na PL'u kamer modem i tak spotkałem starego kamera i to się stało, przypomniały mi się stare, ale te 1 stare japońskie czy tam chińskie privy :D

Jednym z nich był CSYT2.
Mam pytanie czy da się jakoś zdobyć pliki serwerowe? (nie znam sie dobrze ale chętnie bym stworzył takowy serwer)

https://www.youtube.com/watch?v=Rx30xRt98Hc<- Gameplay. Nie promuje żadnego kanału, taki znalazłem na yt i jest on prawidłowy dlatego pokazuje ;D

Jest jeszcze takie coś jak ta stara piękna grota <3

https://www.youtube.com/watch?v=8tbzVYvizPk<- Tutaj jak ktoś w niej expi :D

Kurde bardzo chciałbym ten Old-Scholowy serwer zrobić, pewnie dużo starych graczy by powróciło :D

W moich planach była by wizja z powrotu starych broni i 3 hwangów i dać na 80 Srebrny 100 złoty a na 120 normalny królewski :D

Exp można byłoby zobaczyć i zmienić w razie potrzeby :D Jakies tylko nieskończone potki i pele dodać i raczej nic więcej.
Oczywiście nie wiem jak to patrzy się od technicznej strony czy coś dlatego czekam na wszelaką krytykę na temat moich planów, czy wgl da sie coś takiego zrobić no i wiecie no z*********e by było z powrotem takiego epickiego priva. Bez metali i nowych ubdate'ów także tego.

Pozdro!!

Opublikowano

Ja osobiscie to robie Starego metin2 pl'a bez zadnych nowych broni itd... Ale jestem poczatkujacym i zapewne wielu rzeczy nie wiem i nie jestem w stanie tego naprawic... Lecz jakos sobie radze ... W dodatku jestem sam jak palec ^^... Nawet strone zrobilem lecz nie ma sie kto ja zajac . Wszystko robie sam ... Takze zycze tobie powodzenia! ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...