Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-00

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

I owszem, lecz są takie przypadki osób które nie zasłużyły z całą pewnością na pobyt tutaj.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jeśli faktycznie Was obrazili i Wasze rodziny to sie zgadzam ,ze nie maja szans . Tylko drodzy Panowie nie mozna zapominac tez o tym co nauczano nas od malego ,ze kazdemu nalezy sie szansa i nalezy przebaczac winy. Zawsze moze innych poniesc i beda tego zalowac . Dlatego nie mozna byc az tak surowym ,ale jesli rzeczywiscie non stop dokuczali i obrazali rodziny i Was to nie ma sensu dawac szansy.

T-00 nie wydaje mi sie by zrobil krzywde obrazajac czyjas rodzine bo to nie w jego stylu .

Opublikowano

Widać, że dziwna nienawiść z byle powodu nie zna granic.

Nikogo z Was (Mou, D&G) nie było stać na rozmowę na PW, czy gdziekolwiek, by załatwić wszystko pokojowo? Nie. Musiało być wszystko usuwane, a Mou, by mieć spokój (wtf?), bloknął na GG. Bo tak najłatwiej, by zaostrzyć sytuację jak się da? Cóż... bywa.

"Dla niego amnestia nie istnieje..." a widać w tym wypadku nie trzymasz się zasad. ;)

I racja, nie podeprzecie się tym, że podobno Wam na rodziny wjeżdżałem, bo tego nie robiłem. Co jak co, ale rodzina nie musi być powodem takiego zachowania pewnych osób.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

usuniecie "wszystkich banow" to usuniecie wszystkich banow... bez wyjatku..

Sam na paroma odbanowanymi osobami nie przepadam ale emocje nie moga brac nad nami gore i banowac kogos za to ze go nei lubimy.. sprawy sprzed amnesti maja pojsc w zapomnienie.. jasne ?

@DiG

po unbanie jesli to robil to nie musza to byc tylko bany ale tez i warny..

@all

pamietajcie ze mpc traci swoj klimat i probojcie go odzyskac...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Admin Cienia
Opublikowano

@Cóż

Słucham ?

@Mike

Ktoś kto po unbanie mnie obrażał ponownie dostanie znowu ban na czape. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mnie nie pytaj, czy słuchasz. :)

Ja wiem tyle, że znalazła się osoba do bloknięcia mnie i to natychmiast. Za to do załatwiania spraw pokojowo się nie znalazło osób. ;)

Jak Cię obraziłem? PONOWNIE? Lol... ;)

Btw. jak już wiadomo, "dla niego amnestia nie istnieje" nie jest powodem do perma.

@Mike, 2x up: Ale i ten warn musi być uzasadniony. Podczas, gdy D&G mi wyjeżdża, że go obraziłem podobno.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mou dziecko , D&G dziecko proszę was ogarnijcie się zdjęcie wszystkich banów to wszystkich , a po drugie on Cię Nie obraził...

bannervkh.jpg
Opublikowano

Tak jak już pisałem wszelkie bany zostaną usunięte. Keczupy nie keczupy również. Trzeba jednak mieć świadomość, że jeśli nie zmienicie swojego zachowania to będzie "bania" :)

Pozdrawiam,