Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem i CS:GO

5575486

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gdy gram w sobie cs:go ok.15min to wyłancza mi się laptop.Grając w inne gry lol, wot, fifa world, nie miałem takich problemów.Wydaje mi się, że lol ma większe wymagania komputerowe więc nie rozumiem o co chodzi. POMOCY 

Opublikowano

Z tego co napisales wnioskuje ze to problem z bateria ale zadam ci kilka pytan :

1. Czy grasz na lapie majac baterie w srodku oraz przy podlaczonym ?

2. Czy grasz na samej baterii ?

3. Czy grasz bez bateri z podlaczonym zasilaczem ?

P.S lol wcale nie ma wiekszych wymagan od cs,z tego co wymieniles to wot zdecydowanie

Opublikowano

Sprobuj bez baterii przy podlaczonyn jesli nadal bedzie sie wylaczac to problem baterii mozemy wykluczyc tak jak napisal kolega wyzej podaj temperatury podzespolow np. Programem hwmonitor

Opublikowano

Prawdopodobnie procek sie wali ;)

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Temperaturki są w porzadku.

Moglbys okreslic od kiedy ten problem wystepuje ? Bo moglbys cofnac lapka do stanu ostatniej dobrej konfiguracjii Masz to w zakladce punkt przywracania tylko zalezy od kiedy to wystepuje zebys nie stracil jakichs waznych swoich danych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...