Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć zarabiać na CS

DeLajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu konkretnym laikiem i dopiero planuje zakupić cs:go glównie do zarobku ale takze aby czasem sobie pograc i tu mam do was pytanie jak mozna na tym zarobic slyszalem o tych jackpotach etc. ale nie znalazlem nic ciekawego na ten temat mozecie moze zapodac jakis link i powiedziec od czego zaczac? Jak zdobywac skiny etc. :) z gory dzieki za pomoc.

Ps: sorki za orto pisze z tel :)

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Jak chcesz zarobić grając w csa i nie wiesz jak to zrobić to od razu wyjdź. Chcesz zarobić? Kup skiny i wjeżdżaj na jackpoty lub otwórz 1000 skrzynek i dropnij jedną kose jak lizak

Opublikowano

Zarobić? można tylko trejdując, sam zarobiłem tak pare tysięcy , ale do trejdowania jest potrzebna spora znajomość tematu.

Jackpoty to zwykły hazard. Na pewno są strony tego typu gdzie obstawia się realne pieniądze nie trzeba miec cs i bawić sie w obstawianie skinów, które potem cięzko wymienić na realne pieniadze.

Opublikowano

Zarobek w CS:GO w 90% opiera się na hazardzie mowa tutaj o BestPotach (Sam na tym sposobie dorobiłem się ponad 1k zł)  i Lounge'u.

Na samych skinach przy wymianie też da się zarobić lecz skin ten musi być "uniwersalny" mieć pattern etc. (np.Ak-47 Case Hardenend).

Ogółem:
Zarobek w cs;go jest możliwy, ale na ten moment nie opłacalny no, chyba że jesteś "dzieckiem szczęścia". :)

Opublikowano

Zarobek na cs.. To najgorsze co może być bo tych pieniedzy nigdy nie wyłacisz.

Wcale, że nie. Zacząłem od Bayoneta Stained Well-worn, skończyłem na karambitach: Marble Fade FN, Crimson Web FT, Blue Steel MW, do tego Bayonety Doppler'y w stattrakach, guty, falchiony. Na CSa wydałem jakieś 400zł a zarobiłem 1500zł na allegro do tego 3500 na opskins.com. 

Wracając to tematu, kupując csa żeby zarobić-nic nie zarobisz. Wierz mi :)

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Pisalem ze zamierzam tez czasem pograc glownie z kumplami ;) Ale glownie nastawiam sie na dorobieniu paru zl:) Na nie jednej grze juz zarobilem i lubie sie w to bawic wiec chce sprobowac ;p

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Wcale, że nie. Zacząłem od Bayoneta Stained Well-worn, skończyłem na karambitach: Marble Fade FN, Crimson Web FT, Blue Steel MW, do tego Bayonety Doppler'y w stattrakach, guty, falchiony. Na CSa wydałem jakieś 400zł a zarobiłem 1500zł na allegro do tego 3500 na opskins.com. 

Wracając to tematu, kupując csa żeby zarobić-nic nie zarobisz. Wierz mi :)

O kufaa dasz mi pare tych defualtowych skinów którymi się nie da trejdować? Widze że dużo na tym csie zarobiłeś btw w tej bajce były smoki?

@topic dla zarobku nie ma sensu bo musisz mieć farta albo po prostu tradować rok żeby z itemu za 3 centy zrobić kose za 300€+

Opublikowano

O kufaa dasz mi pare tych defualtowych skinów którymi się nie da trejdować? Widze że dużo na tym csie zarobiłeś btw w tej bajce były smoki?

@topic dla zarobku nie ma sensu bo musisz mieć farta albo po prostu tradować rok żeby z itemu za 3 centy zrobić kose za 300€+

Gdzie pisałem że zamierzam zaczynać z 3 centami? :D Chciałbym mieć pole do popisu wiec parę zł by poszło w ruch na początek.

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...