Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z monitorem

gienek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z monitorem. A więc.. Kupiłem rok temu komputer "po okazyjnej cenie" na allegro, oczywiści "okazyjna cena" oznacza, że jest w nim wsadzone największe g*wno jakie stworzył świat komputera. Oczywiści byłem wtedy zielony jeśli chodzi o komputery i jak tylko zobaczyłem 8GB RAM-u to byłem w niebie. Myślałem, że komputer tylko na tym chodzi. No i w zestawie dokupiłem monitor. Pech chciał, że ma on wejście analogowe.. Nie mogę ustawić rozdzielczości jakiej chce, bo ekran miga, na innej robi się całkowicie czarny itp. Dzisiaj przed przypadek zmieniłem skalowanie po czym rozdzielczość ustawiła się na zalecaną 1900x1020.. Ekran czarny.. Postanowiłem podpiąć więc stary monitor z wejściem cyfrowym, aby naprawić ten błąd. Zmieniłem rozdzielczość na taką, na jakiej chodzi ten nowy monitor i wszystko gra. Odpiąłem stary monitor i ten nowy nie działa. Podpiąłem z powrotem ten stary i automatycznie działa. I chcę się dowiedzieć co mam zrobić, żeby po odłączeniu monitora z wejściem cyfrowym działał ten z analogowym? Taak piszę tutaj z jednym monitorem na kolanach. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...