Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrać?

DaMiX211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję gry na dłużej grałem w Aiona, ale było to chwilowa przygoda dosłownie 2-3h.

Mam takie pytanie czy warto zagrać?

Jak z populacją? Na polskim serwerze Barus?

Czy da rade śmigać bez IS?

I co warto zakupić w IS dla newbie?

Jakieś początkowe rady?

Jaką klasą najłatwiej grać jeżeli chodzi o grę solo?

837371446280124127260.png
Opublikowano

­1) Skoro lubisz gry tego typu, to czemu nie? Fakt, Aion zajmuje sporo miejsca na dysku i dosyć długo się go pobiera ale jeśli sam nie zobaczysz, to się nie dowiesz. Każdy powie Ci co innego. Innym się podoba a innym nie.

2) Na Barusie gra sporo ludzi, jest dużo lepszych legionów z TS-em, które zabierają na ciężke instancje żeby poduczyć newbie (kata, etc).

3) Oczywiście. Do 60 lvla GP nie jest aż tak potrzebny, później powinieneś spokojnie na niego zarobić. Chociaż ja uważam, że pierwszego dobrze jest kupić w Aion Shopie.

4) Gold Packi. Tam nie ma nic ciekawego :3 Chyba, że jakiś ciekawy miol.

5/6) Nie graj solo. Znajdź legion a tam Ci wszystko wytłumaczą. Graj na rooki serwie, bo tam znajdziesz pt na wszystkie początkowe instancje.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­1) Skoro lubisz gry tego typu, to czemu nie? Fakt, Aion zajmuje sporo miejsca na dysku i dosyć długo się go pobiera ale jeśli sam nie zobaczysz, to się nie dowiesz. Każdy powie Ci co innego. Innym się podoba a innym nie.

2) Na Barusie gra sporo ludzi, jest dużo lepszych legionów z TS-em, które zabierają na ciężke instancje żeby poduczyć newbie (kata, etc).

3) Oczywiście. Do 60 lvla GP nie jest aż tak potrzebny, później powinieneś spokojnie na niego zarobić. Chociaż ja uważam, że pierwszego dobrze jest kupić w Aion Shopie.

4) Gold Packi. Tam nie ma nic ciekawego :3 Chyba, że jakiś ciekawy miol.

5/6) Nie graj solo. Znajdź legion a tam Ci wszystko wytłumaczą. Graj na rooki serwie, bo tam znajdziesz pt na wszystkie początkowe instancje.

Dzięki za pomoc kolego.

Cls.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...