Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AthirisMt2 No chamachi ? Co o tym sądzicie ?

Gigoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o serwerze No-Hamachi ? 

Doświadczona administracja , dużo eventów , całkiem nowe misje , nowe NPC , autorskie sety broni i zbroi nowe mapy , nowe potwory zachowane w starym dobrym metinie .

Na pewno dużo ludzi wie że No-Hamachi = Bez IS .

Jak już wyżej pisałem nie będzie IS tak więc każdy gracz będzie miał równe szanse osiągnąć coś wielkiego . Dużo serwerów , które są Dedykami padają za ledwie po miesiącu jak dobrze pójdzie to po dwóch .

Z Atharisem tak nie będzie . 

Napiszcie co o tym sądzicie . 

Serwer jest już w trakcie prac :)

Opublikowano

No-hamachi co masz na myśli? Serwer bez itemshopu z własnego portfela będziesz go opłacać?

to od kiedy no hamachi sie placi ? ;c

@@ co do pomyslu zrob pvp !! :) super pomysl

Opublikowano

No tak ale skąd wiesz o co mu chodziło? Po drugie nie jest w stanie utrzymać serwera no-hamachi tak jak ty myślisz na własnym komputerze w domu. Co do tematu jeszcze co masz na myśli mówiąc doświadczona administracja z jakimi serwerami miałeś styczność?

Opublikowano

No tak ale skąd wiesz o co mu chodziło? Po drugie nie jest w stanie utrzymać serwera no-hamachi tak jak ty myślisz na własnym komputerze w domu. Co do tematu jeszcze co masz na myśli mówiąc doświadczona administracja z jakimi serwerami miałeś styczność?

od kiedy za no hamachi sie placi ?! :) to jest za darmo 

co do serwa jaki to bd pvp czy co

Opublikowano

Watpie ze masz lacze ktore uciagnie z 300-400 graczy lub komputer :3

łącze internetowe 50 mb , Narazie aż tylu graczy sie nie spodziewam . Jeżeli graczom spodoba się serwer nie będe widział przeszkody by przenieść serwer na jakiś VPS lub Dedyk , ale gdy zdecyduje się na któryś z tych to będzie na prawde ubogi IS nie dawający nie ktorym dużej przewagi

Spoko pomysł, chętnie bym zagrał :D

dziękuje :)

PVP ? HMM Pomyślimy , zobaczymy .

Opublikowano

od kiedy za no hamachi sie placi ?! :) to jest za darmo 

co do serwa jaki to bd pvp czy co

Więcej zdradze w samej prezentacji serwera lecz moge powiedzieć że najprawdopodobniej Easy/PVP

Chodzi mi o to że będzie trzeba expić , lecz nie ukrywam ... 

Truciaki i inne itemy na 75 będą drogo u NPC lub będzie je można zdobyć samemu na DT stalki będzie trzeba wydropić .

Opublikowano

Chce zobaczeć ile w tym będzie "autorskiego" a ile po prostu sklejki z neta, no ale powodzenia :D

Ja jestem szczery , nie ukrywam pisząc autorskie wiadomo że miałem na myśli około 70-80% serwera . Zrobić caly autorski serwer to istny cud. Chcę serwer zrobić na święta Bożonarodzeniowe 2015 a nie na święta Bożonarodzeniowe 2016 :)

NPC w 100% autorskie , sety broni i zbroi w 95% również  a co do misji nie wiem ile uda nam się napisać :)

Nie rozumiem tej wypowiedzi ... Nie pisałem jak mocny mam komputer i myślę że jest to moja sprawa . A ludzi to on uciągnie dużo , a jak będzie taka potrzeba ( w razie gdyby serwer sie spodobał ) to zostanie przeniesiony na jakis VPS lub Dedyk .

Opublikowano

3MAM kciuki :D 

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Opublikowano

3MAM kciuki :D

dzięki wielkie . Na Święta raczej wystartujemy , lecz będzie trudno z tego względu że nie chcemy czegoś zwalić . 

Chcemy wszystko dobrze posprawdzać czy NPC nie są pobugowane , ponieważ troche ich dodaliśmy . Damy rade ...

Jak nie na święta to na rok 2016 .

Opublikowano

Jeśli będzie to serwer no-hamachi ale nie postawiony na dedyku to najlepiej zrobić przyjemnego easy gdzie o nic nie będzie za trudno ale można się pobawić, nei trzeba chodzić po 50 razy na dunga zeby zrobic eq tylko np po 10 razy i kazdy bedzie szczesliwy. Dungi solo wiadomo jak to na easy 'przyjemny' przystało, fajny exp pod koncowe lvl gdzie zaczyna sie nowa mapa moze byc sredni exp, nie nasrać za dużo setów eq do pvp aby nie trzeba było co 5 lvl przerabiać czegoś i może wypalić jesli doda sie inne nowosci oczywiscie nie mozna sie spodziewac po 800 osób ^^

Opublikowano

A potrzebujecie może kogoś do pomocy?

Narazie nie ma takiej potrzeby :) 

Jeśli będzie to serwer no-hamachi ale nie postawiony na dedyku to najlepiej zrobić przyjemnego easy gdzie o nic nie będzie za trudno ale można się pobawić, nei trzeba chodzić po 50 razy na dunga zeby zrobic eq tylko np po 10 razy i kazdy bedzie szczesliwy. Dungi solo wiadomo jak to na easy 'przyjemny' przystało, fajny exp pod koncowe lvl gdzie zaczyna sie nowa mapa moze byc sredni exp, nie nasrać za dużo setów eq do pvp aby nie trzeba było co 5 lvl przerabiać czegoś i może wypalić jesli doda sie inne nowosci oczywiscie nie mozna sie spodziewac po 800 osób ^^

Pomysł nie jest zły . Zastanowimy się . Dziękuje za propozycje . Za tydzień - 2 powinna pojawić się prezentacja .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...