Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Lagi przez EB, czy co?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z lolem a właściwie to sam nie wiem z czym czy jest to internet,eb czy też sam lol ma problemy, otóż gdy gram w lola od jakichś 3/4 dni mam lagi jak by od internetu, ping 60 to w miarę spoko nie ma żadnych rozłączeń z internetem ani nic podobnego.Piszę ten temat aby dowiedzieć się czy wy też tak macie czy to od EB czy ode mnie czy może od samego lola ? 

Dzięki za odpowiedzi.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

A próbowałeś grać bez EB i sprawdzić, czy problem dalej występuje? Osobiście nie mam jak dokładnie odpowiedzieć na twoje pytanie, ponieważ nie używam cheatów, ale bardzo możliwe jest to, że te dziwne utraty pakietów spowodowane są winą Riot, a nie cheata czy twojego internetu.

Opublikowano

A próbowałeś grać bez EB i sprawdzić, czy problem dalej występuje? Osobiście nie mam jak dokładnie odpowiedzieć na twoje pytanie, ponieważ nie używam cheatów, ale bardzo możliwe jest to, że te dziwne utraty pakietów spowodowane są winą Riot, a nie cheata czy twojego internetu.

Ja mam ten sam problem co kolega zakładający temat, ale od 2 miesięcy około ten problem się pojawia i jest to winą riot sam im pisalem na emaila odpisali, że mają problemy i ,że pakiety są tracone i jak gra więcej ludzi to większe lagi czyli od 14 do 23 mam straszne lagi, od 24 lub od 1 w nocy jak jest weekend to wtedy ustępuję powoli o 3 już nie ma lagów do około godziny 11 rano a potem zaczynają się lekki i jak nie ma weekendu to do 14 jeszcze są malutke a jak jest sobota-niedziela to są już większe, Internet z neostrady ping w grze 70 na stronie speedtest'a wynosi 39, używałem WTF'asa ale to nic nie daje bo gra się łączy z ich serwerem a nie z WTFastem.

Opublikowano

Dobra to tak nie próbowałem bo najzwyczajniej jestem takim leniem że teraz bez EB nawet nie wchodzę do gry ;p Ale zauważyłem że problem występuję tylko przez kabel LAN jak mam podpięty do laptopa od routera a przynajmniej tak mi się wydaję bo grałem jedna grę przez Wi-Fi i było wszystko ok tylko nie wiem czy wszyscy mają tak przez Wi-Fi czy tylko ja że czasami ping skoczy do 170 ms a po chwili wraca do tych 70 ms .

Ja mam ten sam problem co kolega zakładający temat, ale od 2 miesięcy około ten problem się pojawia i jest to winą riot sam im pisalem na emaila odpisali, że mają problemy i ,że pakiety są tracone i jak gra więcej ludzi to większe lagi czyli od 14 do 23 mam straszne lagi, od 24 lub od 1 w nocy jak jest weekend to wtedy ustępuję powoli o 3 już nie ma lagów do około godziny 11 rano a potem zaczynają się lekki i jak nie ma weekendu to do 14 jeszcze są malutke a jak jest sobota-niedziela to są już większe, Internet z neostrady ping w grze 70 na stronie speedtest'a wynosi 39, używałem WTF'asa ale to nic nie daje bo gra się łączy z ich serwerem a nie z WTFastem.

O godzinę raczej tutaj nie chodzi bo zazwyczaj gram o 4/5 w nocy to myślę że wtedy serwery nie są przepełnione jak grę mi szuka po 54 min ;P 

Q9TJ1Z8.png

A co do pytania które zadałem zagram zaraz grę i zobaczę jak to z tym jest bo to naprawdę uciążliwe jak EB lasthituje miniona a dopiero po chwili minion pada i dostaję za niego golda.

Aha i jeszcze w sprawie skryptów czy ma to jakiś wpływ jak odpalam ich np. z 5/6 ? 

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...