Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reynald

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

konto kecupa. (główne konto) dla jego amnestia nie istnieje

Opublikowano

Po chuj Kokosz dawał amnestie ? Po to aby Mou oraz D&G banowali ponownie wszystkich za "bycie sobą" ?

Ludzie ogarnijcie się ! Wiedzcie ze jesteście tylko global modami a uważacie się nawet za panów MPC...

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Mou dziecko prosze odejdz z teamu bo Cie sluchac nie moge i jeszcze banujesz bez powodu , Mike napisal zeby odbudowac to forum a nie znow wszystkich banowac.

bannervkh.jpg
Opublikowano

Żałosne.

Spamował dlatego że miałem zbanowane konto. Teraz kokosz dał amnestię dla wszystkich kont. Przez te pół dnia zdążyłem zrobić 2 TUToriale aby zrzucić te kilka %, a tu ban.

Niby amnestia to szansa dla każdego to dlaczego ja jej nie moge dostać? Pełno userów widziało jak te pół dnia było wszystko Ok. Ale Mounthains musiał mnie zbanować.

Gdybym nie dostał tego bana wykorzystał bym ta szansę, a tak nie dostałem nawet możliwości dostania szansy. Więc gdzie ta sprawiedliwość?

Mówicie, że chcecie mieć miła atmosferę jak kiedyś. Banami wyzwiskami ze strony teamu tego nie załatwicie, gdybym nie dostał tego bana mieli byście jednego spamera z głowy i było by normalnie a teraz każdy widzi jak jest.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Czerwowno nosy rudolfie a co ciebie interesują tak te sprawy?

Arqel Mounthians spisuje się na swojej pozycji, nie pozwolę by ktoś mu groził. ;]

Kecup nie zostanie odbanowany gdyż przeskrobał po amnesti.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...