Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient lol

proZac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dzisiejszego ranka mam straszne bugi w lolu, co chwile pojawia mi się "wystąpił nieznany błąd"

Kiedy wysyłam zapro komuś do gry, nic nie dostaje. Wszystko działa z opoźnieniem, kiedy zaczynam solo gre, nie widzę champów do wyboru.

CO się dzieje, zna ktoś może przyczynę, rozwiązanie ?

Po opcji "napraw" nic się nie zmieniło niestety.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Jeżeli opcja repair nic nie dała, to pozostaje tylko reinstall samej gry, ponieważ opisane przez Ciebie błędy są naprawdę rzadkością.

Po opcji "napraw" nic się nie zmieniło niestety.

@Mistrzu. Czytaj dokładnie.

Może te problemy z clientem są związane z lagami na EUNE? Mój znajomy miał wczoraj to samo i po prostu przeszło po jakimś czasie - nie ruszał nic w kliencie, nie próbował naprawiać. Po prostu poszedł sobie zrobić kolację i jak wrócił za naście minut to client działał normalnie.

giphy.gif

Opublikowano

Jeżeli opcja repair nic nie dała, to pozostaje tylko reinstall samej gry, ponieważ opisane przez Ciebie błędy są naprawdę rzadkością.

coooo

Przecież te błędy w kliencie to już jego część. Ja te błędy mam np. wieczorami, kiedy pojawiają się problemy dla ludzi używających UPC. Z tego co wiem to nie można nic na nie poradzić oprócz połączenia się przez bramkę.

Opublikowano

Po reinstalu zagrałem 2 gry i znów to samo ;/ 

Wszystkie wymienione wyżej problemy nadal sie pojawiają i nawet nie będę pisal jak bardzo jest to wkur******* :)

Nie wierzę, że samo przejdzie. Czy macie jakiekolwiek pomysły co z tym dziadostwem zrobić ?

Format - odpada nie sądzę, że to wina pc`ta.

Opublikowano

Kiedyś był czas, gdy moi znajomi mieli to samo. ­Nic z tym nie zrobisz, musisz przeczekać. Po dwóch dniach bodajże im przeszło. 

Opublikowano

Spróbuj może wyczyścić czymś komputer przykładowo odkurzacz czy ccleaner.

To nic nie da. Może poczekaj do jutra? Te problemy serio mi wyglądają na lagi, problemy z serwerami, dostawcą. Ogólnie z połączeniem między LoLem a Tobą. Przeczekaj jeszcze chwile ( mam na myśli nawetk ilka dni) i dopiero wtedy ewentualnie powiem Ci co dalej, bo jak na razie nie mam pomysłów.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Bardzo dziwny przypadek.

Ze swojej strony radziłbym walnąć skana spyhunterem, potem ccleaner. 

Możliwe też że samo przejdzie, bo sam miałem sytuację, gdzie miałem strasznie niski fps, zagrałem trochę o ile się nie mylę chwilkę w cs'a i samo przeszło.

Podobnie też miałem kiedy nie mogłem się zalogować.

Jeżeli nic nie działa to został Ci tylko reinstal gry.

Opublikowano

Bardzo dziwny przypadek.

Ze swojej strony radziłbym walnąć skana spyhunterem, potem ccleaner. 

Możliwe też że samo przejdzie, bo sam miałem sytuację, gdzie miałem strasznie niski fps, zagrałem trochę o ile się nie mylę chwilkę w cs'a i samo przeszło.

Podobnie też miałem kiedy nie mogłem się zalogować.

Jeżeli nic nie działa to został Ci tylko reinstal gry

Dzięki, ale reinstal robiłem lecz nie pomógł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...