Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem smartfona.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz nie dawno mam problem z ładowniem telefonu odrazu powiem ze telefon jest pokryty etui.

Jak podłaczam komórke do ładowania to dziwnie mi wyświetla na ekranie ze podłączono stacje dokującą(nigdy mi tak nie wyświetlało jak podłaczałem ładowarke) i co chwila zgasa i się powtarza ze podłączono stacje dokującą a nie ładuje bateri co chwila tak jakby sie zacinałoi powtarzało próbowałem na innej ładowarce zaczeło łądować po paru próbach wkładaniu wtyku ładowarki.

Telefon mam od półtora roku jak sądzicie to bateria czy może coś nie tak z wejściem micro usb ?

Bo nie wiem czy kupować orginalną baterie czy też iść do serwisu i dać 70-90 zł za wymianę micro usb ?

Prosze o pomoć jak ktoś miał podobny problem dam Like :)

Opublikowano

Sprawdź czy w ustawieniach nie masz włączonej jakiejś dziwnej opcji odnośnie stacji dokującej.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzałeś czy kabel oraz sama ładowarka nie jest uszkodzona?, możliwe że jeśli ją podłączysz to działa, a gdy ją tylko lekko ruszysz, przestaje działać. 
Ogólnie polecam korzystać tylko z oryginalnych ładowarek, chińskie i inne tego typu, szkodzą tylko telefonowi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...