Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brunetka czy blondynka?

Itan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bruneci. Najlepiej niebieskoocy, wysocy, dobrze zbudowani, z magicznym głosem, świetnym poczuciem humoru, niegasnącą charyzmą i ambicją i najlepiej o danych personalnych mojego faceta xD

A tak serio, co do tematu - dziwne to będzie, ale jeśli chodzi o kobiety to bez większego znaczenia. Zarówno blondynka jak i brunetka może być pięknością i w takim samym stopniu mogą mi się podobać. Maria Brink i Dita von Teese przykładowo :-)

Qui est le prochain?

Opublikowano

Szczerze mówiąc to ostatnio podobają mi się kobiety o rudych włosach z białą cerą ( ale nie piegowatą :lenny: )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Każdy kolor jest ładny bo nie to jest istotne, najważniejsze aby nie był jakiś udziwniony w stylu Różowy, Zielony czy nawet i Niebieski, bo to jest mega nienaturalne i takie odmienne.

Opublikowano

Obie brałbym, dlaczego??

Nieważne jaki potwórważne żeby miał otwór    

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Każdy się różni i nie każdej osobie dany kolor pasuje/odpowiada, dlatego moim zdaniem to nie robi różnicy, a jeżeli miałbym wybierać to wygrałbym brunetki.

Opublikowano

Mnie się cholernie podobają kolorowe włosy, bo nie są takie nudne. Różowe jakieś albo niebieskie. :D

Hobby zobowiązuje.  :v 

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

­Jak jest ładna kobieta to każdy kolor włosów będzie jej pasować, więc dla mnie kolor znaczenia nie ma. Przykładem może być rihanna, która miała wiele fryzur i wiele ich kolorów. W każdym prezentowała się dobrze.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Wygląd nie jest dla mnie, aż tak istotny, ale jeśli już, to kruczowłose (Yennefer).

Opublikowano

To zależy, której dany kolor pasuje ;) Co do pytania, jeśli miałbym wybrać pomiędzy tymi dwoma to zdecydowanie brunetki. Blond jak już to ma być naturalny.

PS. Niebieskie też nawet fajne xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...