Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kantor.

Squidder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, zastanawiam się nad grą kantorem, kiedyś grałem klerykiem i całkiem przyjemnie się grało ,ale nie lubię grać jako supp.

Więc mam parę pytań na temat tej klasy : 

1.Jakie kamyki ,chce robić postać pod dps.

2.Jak się spisuję w pvp jest kompletnie niszczona ? 

3. Jakie są jego anty-klasy i z jakimi sobie ,,łatwiej'' radzi.

4.Jaka broń.

5.Plusy i minusy tej postaci.

6.Stygmaty pod pvp.

Proszę nie pisać mi tutaj takich głupich odpowiedzi typu ,,Wystarczy poszukać w googlach.'' itp...

Po to jest forum ,żeby z niego korzystać.

Opublikowano

A mi sie nie chce ciagle pisac tego samego ;P Ja się jakoś nigdy o nic nikogo nie pytam (tylko raz Cruellie z NA o wybor gsa do rozciagalki). Sama sporo szperam w necie (najciekawsze informacje zawsze na forach amerykanskich) albo wyprobowuje. Wujek google  nie bije. Po to jest forum piszesz? A co to za problem wpisac do google "kantor (albo chanter) mpcforum..A to co napisałeś świadczy o tym, że jesteś leniem i chcesz mieć wszystko podane na tacy. Tylkoo nie wiem, czy kantor pod dps jest dla ciebie. To jest klasa dla wytrwałych, gdzie pvp nie nalezy do najlatwiejszych, bo trzeba używać mózgu, nauczyć się kitowania i przede wszystkim znać skille/buffy przeciwnika.

http://www.mpcforum.pl/topic/1478070-pomoc-z-wyborem-klasy-po-48/?p=12525097na tej samej stronie na forum

http://www.mpcforum.pl/topic/1475484-stygmy-kantor/?p=12500648(w sumie to na razie zmienilam jedna stygme pod pvp ^^)

co do kamyków to cóż jedni odchodzą już od macca i wolą ładować więcej w attack, to już naprawdę zależy od Ciebie. Ja tam mam i set z macc i bez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...