Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet Goclever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeeść, Mam problem z tabletem Goclever Terra 70L, a dokładnie bardzo szybka pada bateria, caly czas praktycznie musze mieć na kablu bo po 30 min tablet pada, gdy gram w grę to z 5 min i około 15% mniej bateri jest mam ostatnio jak wyłączyłem ekran w tablecie na 30 min to poszło około 70% baterii, jest to wina baterii, ? trzeba nową baterię kupić czy co ?

Opublikowano

Bateria się po prostu "przeterminowała". Zawsze się jakaś tak zużyje, że zbyt szybko się używa. Oddaj do serwisu na prośbę o nową baterię i żeby go rozkręcić, bo jakoś nie wydaje mi się, żeby jakikolwiek tablet mógłbyś rozkręcony.

@1361622928-U485574.pngofftopic

Ty buntowniku w Hobby masz niechodzenie do szkoły. Jesteś prawdziwym buntownikiem. Jezu do czego dąży ten świat ;-; 

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie aby nie zakładać nowego tematu, Da się zwiekszyć pamięć RAM w tablecie ?

Opublikowano

Niby się da ale to nie zrobi dużej różnicy i by powiększyć ilość ram musisz to zrobić w zamian za miejsce na karcie o ile się orientuje

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

A powie ktoś dokładnie jaką mam karte SD kupić bo mam grę " world of tanks" na tablecie ale za mało miejsca mam i nie wiem czy mogę byle jaką karte sd  kupic czy specjalną do tabletów.??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...