Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka razy w ciągu 45 minut automatycznie wyrzuca mnie z gry

menhils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał ktoś z was problem z auto disconnect'em w Dota 2? W ciągu 1 gry ~45 min zdarza się to z 4-8 razy. Gra stanie w miejscu i za 5 sek pojawia się w prawym górnym okienku ten napis. Wchodzę od razu do menu rozłączam się i dołączam ponownie. Steam reinstalowałem, zainstalowałem na innym dysku. Internet mam 50 mb, FPSy ~80, router zrestartowałem (ustawienia fabryczne). Już nie mam sił do tego.

Opublikowano

Mam to codziennie i na west i east EU. Gramy w 4-5 kumple tego nie mają.

@Edit z włączona konsolą cmd i pingowaniem przez cało grę np. onet żadnych skoków ping może z 5 na 10 maks. Czyli router odpada.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem to często i mam nadal ale ostatnio jakoś rzadko. Możliwe, że jest to związane z dostawcą internetu. U mnie ping jest 45 +/- 5 . Ale zrobiłem sb test przez cmd i na 1000 prób wyskoczyły mi jakieś 2 błędy, czyli przy 1000 prób 2 razy nie powiodło się powiaznie internetu. Wpisz sb komendę -high może coś pomożę, zrób skan konkretny i sprawdź czy nie masz błędów. Jeśli masz dobry kontakt z dostawcą poproś lub popytaj się czy nie ma jakiś dropów u niego i powiedz mu, że masz takie coś. Może zaradzi.

Pozdrawiam :)

"My World is in your Head..."

Pierwszy Polski blog o grze Vampyr:
http://www.czasnawampyr.pl/category/news/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Szukaj problemu u siebie. 

Zainstaluj program do sprawdzania temp procka/grafy i sprawdzaj przy wywaleniu z gry. Duża szansa, że nie czyściłeś wentylatorów i sie grzeje za bardzo sprzęt. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...