Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recenzja

xdaczajuplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,mam pytanie do bardziej ogarnietych-mam nieco juz leciwego kompa tj.proc intelcore 2duo e7200 2,9ghz,płytkę gigabayta ga945gcm-s2l,ramu 3 g,zasiłkę 500w markową i w to wcapowałem grafę N550GTX-TI 1024mb gddr5.

Całość śmiga pod win7 64 bity,komp nie ma żadnych zbędnych obciażeń,system ogolony z usług,nic w tle nie chodzi bo nawet zaporę i kompozycje wyłączam na czas cs-a,pc jest czysty bez wirusów czy robactwa,żadnych hcków .

Podczas gry mam z reguły 60-70fps ,podczas ładowania mapy ponad 250-to normalne parametry jakie wyciagam z niego czy się coś pierd....li? bo takie odnoszę wrażenie.W nvidi exper.... mam zaznaczone wysoką wydajność.

Śmiga wszystko dobrze?

Opublikowano

Napisz jeszcze raz, bo piszesz bardzo nie zrozumiale i nie używasz poprawnej polszczyzny.

Wypisz jeszcze raz cały komputer w normalniejszy sposób (tak jak ja mam w sygnaturce przykładowo), i opisz problem. 

Bo nie rozumiem, co to jest ten hcków, bo nie wiem co hacki mają do działania komputera.

Przeczytaj definicję cheatów i zastanów się czy wpływają na grę, czy na działanie twojego komputera.

Pozdrawiam

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Witam wszystkich,mam pytanie do bardziej ogarnietych-mam nieco juz leciwego kompa tj.proc intelcore 2duo e7200 2,9ghz,płytkę gigabayta ga945gcm-s2l,ramu 3 g,zasiłkę 500w markową i w to wcapowałem grafę N550GTX-TI 1024mb gddr5.

Całość śmiga pod win7 64 bity,komp nie ma żadnych zbędnych obciażeń,system ogolony z usług,nic w tle nie chodzi bo nawet zaporę i kompozycje wyłączam na czas cs-a,pc jest czysty bez wirusów czy robactwa,żadnych hcków .

Podczas gry mam z reguły 60-70fps ,podczas ładowania mapy ponad 250-to normalne parametry jakie wyciagam z niego czy się coś pierd....li? bo takie odnoszę wrażenie.W nvidi exper.... mam zaznaczone wysoką wydajność.

Śmiga wszystko dobrze

Zrób tak jak mówi kolega wyżej, wyczyść komputer Ccleanerem oraz podaj na jakich ustawieniach grasz 

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...