Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 6 za 2,5 / 3 lat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Uważacie, że za te 2,5 czy 3 lata będzie warto kupić iPhone'a 6? Pewnie wyjdzie już wtedy 7, a może będzie już 8 ( w co wątpię ) i 6 nie będzie już tą najnowszą. Może będzie wtedy warto dopłacić pare stówek i kupić wtedy 6S? Nie chciałbym Plus czy 6S Plus ze względu na rozmiary. Teraz mam 6-calowca i jest to po prostu zbyt duży telefon, a wydaje mi się, że Plus jest tych samych rozmiarów. To jak myślicie? iP6 czy wtedy kupować już 6S? Pozdro :)

Opublikowano

Proponuje CI dopłacić to s'ki ;) . Porównaj sobie te dwa telefony na strone mgsm.pl czy gsmarea.com czy czymkolwiek . 6S będzie miał dłuższe wsparcie OS'a i przede wszystkim "bebechy" mam mocne i ten 3D Touch ;D.

Opublikowano

Nikt ci nie jest w stanie tego powiedzieć. W regulaminie działu jest napisane wyraźnie, że pytania typu: czy aj kupie ten komputer, to przez 2 lata każda gra mi pójdzie jest zabronione, bo jest bezsensowne i nie da się na nie odpowiedzieć. I tak samo jest w przypadku telefonu. Jeżeli postępu nie będzie to nie wiele straci, a jeżeli rozwinie się niesamowicie technologia i np. grafen zostanie wprowadzony, to nie będzie nic warty.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

iPhone zawsze będzie drogi :P

iPhone 5S jest teraz w granicach 1500 zł. Czy jest to drogo? Według mnie nie, patrząc na to, że taki Samsung Note 4, który jest jakoś podobnie umiejscowiony jeśli chodzi o flagowce kosztuje 2000 zł :) 

Opublikowano

Przyjdz za 3 lata. Ale mysle, ze tak, nawet iphone 5 to juz taki telefon, ktory jest (mozecie mnie orypac, ale nie chce szukac innego slowa) idealny do uzytkowania. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...