Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nowy main top

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, planuję grać nową postacią do tej pory na topie grałem Rengarem i chce troszkę to zmienić tylko kompletnie nie wiem jaką postacią mogę mainować.. Zastanawiałem się nad Irelką lub Riven może jakaś osoba, która gra tymi postaciami pomoże mi wybrać :) Oczywiście skiny też do tych postaci mnie interesują :) A teraz taka szybka zmiana tematu bo od pewnego czasu szukam i szukam, kiedy ten sezon się kończy?

Opublikowano

Cześć, planuję grać nową postacią do tej pory na topie grałem Rengarem i chce troszkę to zmienić tylko kompletnie nie wiem jaką postacią mogę mainować.. Zastanawiałem się nad Irelką lub Riven może jakaś osoba, która gra tymi postaciami pomoże mi wybrać :) Oczywiście skiny też do tych postaci mnie interesują :) A teraz taka szybka zmiana tematu bo od pewnego czasu szukam i szukam, kiedy ten sezon się kończy?

@Rexx, sezon kończy się 11 listopada.

Jeżeli chodzi o postać to osobiście wybrałbym Riven, bo sam ją mainuje ;-)

Posiada ona świetny mechanizm gry, ciekawy przede wszystkim, escape, shielda, dodatkowe AD i jest dobra w każdej fazie rozgrywki, a w dobrych rękach potrafi wygrywać gry.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu na zmianę grał tymi trzema championami - Irelia, Riven i Rengar, oraz wymasterował wszystkie. Skoro już grałeś sporo Rengarem, Irelką możesz ćwiczyć spokojnie na rankedach, a Rivenką na normalach - serio, Riven jest bardzo risky pick na rankedy jeśli się jej nie mainuje. Zanim ja zacząłem wyciągać Riven na rankedach to musiałem serio poczuć po wielu normalach, że już potrafię nią grać... Tak to wybierałem ją jako troll pick xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Graj na zmiane rengarem i riven, wiecej postaci raczej nie szukaj do mainowania, bo ogarniecie ci rivenki juz sporo zajmie.

Opublikowano

Irelia/Riven/Rengar dobre postacie do mainowania. Osobiście z tej trójki wybrałbym irelię bo jest najłatwiejsza. Jak kolega wyżej mówi riven jest trudna do wymasterowania(wiem coś o tym Kappa) tak samo rengar, ale jeżeli już wymasterujesz to sieka 4Head

Opublikowano

No prawda, Rengara bardzo długo się uczyłem Ale tak naprawdę przegralem nim może 5-6 gier i tak jak napisaliście chyba zacznę uczyć się Riven

Opublikowano

Powodzenia, minimum 50 gier, wcześniej będziesz sobie gorzej radzić.

Pamiętaj o pomijaniu animacji skilli, aa, inaczej będzie słaby, a nie mainem Riven.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...