-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
ShroN
ShroN
Siema, mam problem taki że po przeinstalowaniu laptopa na windowsa 7 (miałem go przedtem ale musiałem laptopa wyczyścić) musiałem go zamknąć nie właściwie.
Potem jak go chciałem włączyć nie mogłem iż zacina się podczas włączania (logo - gdy są uruchamiane pliki windowsa).
Próbowałem uruchomić naprawę windowsa ale cóż nic to nie dało, potem próbowałem naprawić windowsa przez pendrive którym godzinę wcześniej przeinstalowałem laptopa ale to również zakończyło się fiaskiem.
Chciałem zwrócić uwagę że gdy uruchamiałem pliki naprawcze czy też pliki z pendrive strasznie długo mi się ładowały co było nie normalne bo zawsze to kilka sekund trwało...
Po nie udanej naprawie windowsa chciałem go przeinstalować ale gdy już miałem wybierać dysk na którym ma zostać zainstalowany windows okazało się że nie widzi dysku, co również było nie normalne bo nigdy na laptopie nie miałem tego problemu, więc próbowałem uaktualnić windowsa też nic...
Po uruchomieniu ponownie komputera wszedłem w BIOSA. Bios widzi dysk, przywróciłem domyślne ustawienia.
I spróbowałem ponownie spróbować go naprawić i nic - chciałbym zauważyć że laptop widzi na 100% dysk iż próbuje uruchomić windowsa...
Nie wiem co dalej robić, proszę was o pomoc.
Pozdrawiam
ShroN
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.