Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] PabloTL

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest znowu nie tak? jakich bzdur i trollingu? przeciez zalatwialem to juz na pw i nic nie odpisales...

jak mam problem to zadaje pytanie - temat co jest w tym nie tak?

co do tej wypowiedzi to co znowu jest nie tak?

Opublikowano

Co jest znowu nie tak? jakich bzdur i trollingu? przeciez zalatwialem to juz na pw i nic nie odpisales...

jak mam problem to zadaje pytanie - temat co jest w tym nie tak?

co do tej wypowiedzi to co znowu jest nie tak?

Witam.

Dużo jest ''nie tak''. Piszesz niezrozumiałe i specjalne tematy (wraz z tytułami) dla trollingu, które ciężko rozczytać (trzeba je poprawiać) i gdy ktoś doda odpowiedź, to zgłaszasz wszystkie posty, bo napisali, żebyś to wytłumaczył dokładniej.

Drugą rzeczą jest to, że odpisałem Ci na PW, ale gdy zacząłeś wstawiać jakieś obrazki nie na miejscu, to przestałem już odpisywać. 

Jeżeli chodzi o sam temat z banem, to jest to bzdura, którą napisałeś specjalnie, bo jest to niemożliwe do dodania + nie bez powodu jest na Ciebie dużo skarg, że trollujesz. Odpisałem i wytłumaczyłem Ci grzecznie na PW, żebyś pisał zrozumiałe tematy dla Użytkowników, a Ty zmieniałeś temat. Całokształt zasługuje na bana. 

Ode mnie nie dostaniesz żadnego unbana. 

Opublikowano

nie pisze tematów dla trollingu i nie rozumiem dlaczego jest je ciężko rozczytać a ty i tak poprawiasz KAŻDY temat w tym dziale (po co?)

reportuje bo po prostu nabijają sobie posty zamiast odpowiedziec coś sensowanego to wolą napisać "wytłumacz lepiej" - zwykłe nabijanie postów i spam

jakie obrazki?

dlaczego niby niemożliwe? przeciez kolega pisze silnik i klienta wieć co jest niemozliwe?

dalej uwazam, ze pisze zrozumiale tematy i nie rozumiem co jest w nich nie tak. jak mam problem to robie temat, nie?

Opublikowano

nie pisze tematów dla trollingu i nie rozumiem dlaczego jest je ciężko rozczytać a ty i tak poprawiasz KAŻDY temat w tym dziale (po co?)

Ciężko rozczytać i to bardzo. Przykładowy Twój tytuł ''szukam plx lub skp na server'', itd. Poprosiłem, abyś pisał zrozumiale tematy, a Ty to zignorowałeś. O pełnych Twoich tematach (nie tytułach) już nie wspomnę. Nic dziwnego, że userzy nie rozumieją Twoich tematów i są na Ciebie skargi.

reportuje bo po prostu nabijają sobie posty zamiast odpowiedziec coś sensowanego to wolą napisać "wytłumacz lepiej" - zwykłe nabijanie postów i spam

No tak, nabijają sobie posty, bo poprosił jeden z userów, abyś to wyjaśnił dokładniej, bo aktualnie nie da się rozczytać Twojego pisma. 

dalej uwazam, ze pisze zrozumiale tematy i nie rozumiem co jest w nich nie tak. jak mam problem to robie temat, nie?

Najpierw to trzeba się poprawnie nauczyć tworzyć tematy i je opisywać, a nie na odwal z których tematów userzy nic nie rozumieją u Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...