Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grałem na czitach

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma takie pytanie grałem na czitach czy te czity sie gdzieś sie zapisują na steam ??

graphic.png

Opublikowano

Tak zapisują się na Steam Cloud jakbyś ich chciał użyć ponownie. Jak nie możesz znaleźć to napisz do Steam Supportu.

Nie, ale możesz dostać bana za używanie cheatów.

//Oj ty śmieszku  :sex:  @Sztoss

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tak zapisują się na Steam Cloud jakbyś ich chciał użyć ponownie. Jak nie możesz znaleźć to napisz do Steam Supportu.

Nie, ale możesz dostać bana za używanie cheatów.

//Oj ty śmieszku  :sex:  @Sztoss

ale jak kupie nowe konto i nie bede grał na czitach to tez moge dostać vac ?

graphic.png

Opublikowano

ale jak kupie nowe konto i nie bede grał na czitach to tez moge dostać vac ?

Jak czitowałeś na starym koncie to możesz na nim dostać VAC bana jak ktoś obejrzy demo i uzna że czitowałeś.

Na nowym koncie nic nie dostaniesz jeśli na nim będziesz czitować.

­

­

Opublikowano

ok Dzienki wielki za pomoc 

graphic.png

Opublikowano

A ode mnie taka rada, zebys nie czitowal, bo odbierasz rozrywke nie tylko sobie, ale i innym. Pis joł.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

A ja dodam od siebie, że dostaniesz bana na wszystkie powiązane konta ;) Nie Tylko na to na którym użyłeś ów wspomagacza. Poczytaj trochę o VAC'u to się dowiesz. Co do bana to pamiętaj że stracisz możliwośćhandlowania/wymiany oobecnymi skinami. Ale spokojnie, może akurat Ci się uda. Chociaż z tego co mi wiadomo VAC nie banuje natychmiastowo tylko po dość mocnym opóźnieniu sięgającym nawet do 2msc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

VAC po którejś aktualizacji potrafi skanować gry z przeszłości, a nie tylko aktualny moment grania, dlatego nawet jeśli cheat jest niewykrywalny i przestaniemy go używać to możemy za parę tygodni dostać bana za granie na tym, dlatego wg mnie cheaty już w ogóle nie mają sensu w CS:GO. Jak nie wykryją cheata teraz to w przyszłej aktualizacji. ;)

Opublikowano

A ode mnie taka rada, zebys nie czitowal, bo odbierasz rozrywke nie tylko sobie, ale i innym. Pis joł.

Skąd niby wiesz kto jaką woli rozrywkę? Granie w CSa bez cheatów jest nudne, a inni? C**j z innymi.

Opublikowano

Granie w CSa bez cheatów jest nudne

No to pozdrawiam. ;) Nie wiem co to za frajda wiedzieć kto gdzie jest itp. To tylko marnowanie czasu na siedzenie przed kompem i nawet wysilać się nie trzeba, żeby cokolwiek osiągnąć w tej grze. ;)

Opublikowano

dostaniesz wszendzie bana :) bo vac cie wykryje maja super system i wogule

Opublikowano

Jak czitowałeś na starym koncie to możesz na nim dostać VAC bana jak ktoś obejrzy demo i uzna że czitowałeś.

Na nowym koncie nic nie dostaniesz jeśli na nim będziesz czitować.

­

Jak ktoś ogląda demo i uzna, że cheatował to nie VAC a OVERWATCH(OW).

@ top

Jeżeli cheatowałeś na jednym koncie a na drugim nie to jeżeli dostałbyś bana to tylko na te konto, na którym cheatowałeś czyli w tym przypadku na tym pierwszym.

No to pozdrawiam. ;) Nie wiem co to za frajda wiedzieć kto gdzie jest itp. To tylko marnowanie czasu na siedzenie przed kompem i nawet wysilać się nie trzeba, żeby cokolwiek osiągnąć w tej grze. ;)

Jak Ci to przeszkadza to ić stont iksdęęę, nie wiem po co nabijasz sobie nie potrzebnie posta, skoro nikogo twoje zdanie nie obchodzi.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

A ja dodam od siebie, że dostaniesz bana na wszystkie powiązane konta ;) Nie Tylko na to na którym użyłeś ów wspomagacza. Poczytaj trochę o VAC'u to się dowiesz. Co do bana to pamiętaj że stracisz możliwośćhandlowania/wymiany oobecnymi skinami. Ale spokojnie, może akurat Ci się uda. Chociaż z tego co mi wiadomo VAC nie banuje natychmiastowo tylko po dość mocnym opóźnieniu sięgającym nawet do 2msc.

VAC po którejś aktualizacji potrafi skanować gry z przeszłości, a nie tylko aktualny moment grania, dlatego nawet jeśli cheat jest niewykrywalny i przestaniemy go używać to możemy za parę tygodni dostać bana za granie na tym, dlatego wg mnie cheaty już w ogóle nie mają sensu w CS:GO. Jak nie wykryją cheata teraz to w przyszłej aktualizacji. ;)

Panowie się chyba za dużo filmów sci-fi naoglądali chyba. :v

Dostaniesz VACa tylko na to konto na którym cheatowałeś... Tamci się gówno znają i opowiadają jakieś bajeczki. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...