Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać?

Hi_Im_BronzeV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci, że nie grałem w to przez bardzo długo czas i zacząłem znowu tydzień/dwa temu i jak na razie bardzo przyjemnie się klika :) Fajna odskocznia po ciągłym graniu w CS'a. :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

­Czemu nie, przecież rundka w LoLa wraz ze znajomymi to świetna odskocznia od rutyny.

Meta się trochę zmieniła, ale po tygodniu-dwóch można się przyzwyczaić.

Opublikowano

A ja wróciłem do lola jakiś czas temu i przestałem grać, nie pasuje mi w lolu fakt, że dużą rolę odgrywają postacie - masz lepszą postać = wygrywasz. W csie czegoś takiego nie ma, skiny nie grają, wszystko zależy od ciebie. Wolę sobie zagrać rundkę w Dungeon Defenders II niż w Lige Legend.

Opublikowano

A ja wróciłem do lola jakiś czas temu i przestałem grać, nie pasuje mi w lolu fakt, że dużą rolę odgrywają postacie - masz lepszą postać = wygrywasz. W csie czegoś takiego nie ma, skiny nie grają, wszystko zależy od ciebie. Wolę sobie zagrać rundkę w Dungeon Defenders II niż w Lige Legend.

Absurdalny argument. Skiny masz za prawdziwe pieniądze, a postacie w LoL'u masz dostępne za walutę w grze, którą zdobywa się stosunkowo szybko. Zresztą jest mnóstwo postaci 450-1350, którymi  łatwo można wygrywać gry i czerpać satysfakcję.

Opublikowano

"Lepsza postać", cóż, każda postać jest dobra, nawet na kontrę możesz wygrać, kwestia Twoich umiejętności oraz przeciwnika. Skiny nie wpływają na umiejętności gracza (nie wiem do końca, co miałeś na myśli) :p

Osobiście lubię LOLa, chociaż są momenty, kiedy bardzo, bardzo denerwuje gra, a raczej gracze. Jeżeli chcesz pograć, bo podoba Ci się gra (spore zmiany teraz znów będą), daje Ci przyjemność, zwłaszcza wspólne gry ze znajomymi, to jak najbardziej warto, polecam.

Opublikowano

stary blagam odinstaluj windowsa a potem swoje zycie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

myslisz ze anka za 450 nie rozjebiesz viktora za 48000? ZALOSNE JEST TO CO NAPISALES TYPIE DALES MI RAKA MOZGU TAKIE GOWNO NAPISALES TYPIE LMAO

@topic

oczywiscie ze warto, moim zdaniem teraz sa zlote czasy ligi legend

Opublikowano

Warto w to jeszcze grać?

I tak - i nie. Jak chcesz się trochę wyluzować i odpocząć to warto, ale lol to jeden z większych złodziei czasu.

giphy.gif

Opublikowano

Warto miałem przerwe rok od ligi i powiem ci że gracze są trochę mniej toksyczni poza tym zaraz s6 i wielkie zmiany :)

Opublikowano

Omijaj grę szerokim łukiem. Developerzy stają się co raz bardziej pazerni, a gra zmierza w bardzo złym kierunku.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

­W zależności.

W sumie warto - Gra MOBA, ciekawa strategia. Fajnie można się wczuć, powalczyć o dużą rangę, a przy tym dobrze bawić.

Ale co do społeczności, to nie zbyt polecam.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

­W zależności.

W sumie warto - Gra MOBA, ciekawa strategia. Fajnie można się wczuć, powalczyć o dużą rangę, a przy tym dobrze bawić.

Ale co do społeczności, to nie zbyt polecam.

Spolecznosc jak w kazdej z tego typu gier, poprostu trzeba olac to ze ktos flejmi i tyle.

Im wyzsza dywizja tym coraz lepiej, spora roznica miedzy silverem a d5.

Opublikowano

Oczywiście, że warto, ale ma to też swoje wady, ponieważ sama gra zabiera dużo czasu, a ostatnio pojawiają się duże problemy np. z serwerami gry. Jednak dla samego umilenia (jeśli masz stalowe nerwy, ofc) czasu, to polecam sobie pograć, gdyż gra jest ciekawa, a różnorodność postaci pozwala na szeroki wybór czegoś pod siebie i nikt tak naprawdę nie narzuca nic nikomu. Skiny, ikonki itd. za riot-points (wirtualna waluta w grze) nic nie dają oprócz kilku pixeli wyglądu, więc można wygrywać z przyjemnością bez wydawania grosza.

Opublikowano

Po prostu sam spróbuj. Ludzie tutaj nie zdecydują za Ciebie. Myślę, że nie jest problemem zainstalować LoL'a, pograć trochę i stwierdzić czy Ci to odpowiada czy nie. Tak będziesz miał najlepszą możliwą opinię.

Opublikowano

moim zdaniem głupie pytanie to zależy od twojego gustu czy lubisz ten gatunek czyli moba czy lubisz rywalizować z innymi bądź lubisz gry strategiczne to po prostu musisz sam sprawdzić nikt za ciebie nie zadecyduje 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...