Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie zmiany czułości myszki

rob99ert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako, że niedawno znów wróciłem do CA (w CS GO nie wytrzymuje psychicznie z boostowanymi randomami na orzełku), to pojawił się problem z nową myszką. Przy sensivity na 7, granie zwykłymi brońmi typu AR jest trudne, bo powoli obracam celownikiem, natomiast przy celowaniu ze snajperki jest w miarę ok. Gdy zmieniam na większą czułość bo chcę to szybciej poruszać myszką, to wtedy przy celowaniu ze snajperki celownik lata jak powalony i nie da się dobrzę przycelować. Jak zmniejsze aby dobrzę snajperzyć to wtedy znowu ak-47 itp. nie da się wogóle grać. Da się jakoś zmienić czułość normalna i osobno ustawić czułość przy scoope? 

Bo to jest irytujące :(

PS: za co teraz leci najwięcej expa? dalej za eli pro?

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

a nie masz np przycisku do zmiany czułości na myszce?

Tak, mam 4 poziomy DPI, ale tak jak mówiłem: po zmianie DPI/czułości zmienia się czułość każdej broni więc jak zwiększę DPI przyciskiem aby przyjemnie mi się grało AR itp. to przy celowaniu ze snajperki czułość będzie za duża i nie da się wogóle celować.

Jak miałem zwykłą myszke ''studencka za 10zł'' to nie było takiego problemu, a teraz na Natecu jest :(

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To nie Cs i nie da się zmienić czułości scopa .(jeszcze w sumie sprawdzę ponieważ nie grałem z 2 lata w ca)

Wydaje mi się że po prostu musisz się przyzwyczaić albo po prostu zmieniaj DPI jak masz myszkę z przyciskiem DPI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...