Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ciekawego modu o charakterystyce RPG.

Karol1158

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze tutaj z takim pytaniem. Czy zna ktos może jakiś ciekawy mod o charakterystyce rpg? Bez żadnej magii, nowych broni, chodzi mi o to, że z kolejnymi poziomami np Górnictwa możemy wykopywac kolejne bloki, przykładowo po wejściu do gry nie możemy od razu kopać żelaza. Do stworzenia narzędzi tez potrzebujemy odpowiedni crafting lvl. Jesli ktoś pamięta to w 2011 był mod o nazwie Total RPG Craft, i od tamtego czasu szukam właśnie czegos na ten wzór. Myślę że są tu niektórzy bardziej obeznani ode mnie i będą mogli pomóc :D

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Opublikowano

Witam, pisze tutaj z takim pytaniem. Czy zna ktos może jakiś ciekawy mod o charakterystyce rpg? Bez żadnej magii, nowych broni, chodzi mi o to, że z kolejnymi poziomami np Górnictwa możemy wykopywac kolejne bloki, przykładowo po wejściu do gry nie możemy od razu kopać żelaza. Do stworzenia narzędzi tez potrzebujemy odpowiedni crafting lvl. Jesli ktoś pamięta to w 2011 był mod o nazwie Total RPG Craft, i od tamtego czasu szukam właśnie czegos na ten wzór. Myślę że są tu niektórzy bardziej obeznani ode mnie i będą mogli pomóc :D

Widzę w googlach że ten mod Total RPG Craft jest na wersje 1.8.1, druga sprawa to jest facet który uaktualnia mody do wersji jaką potrzebujesz jak chcesz to nazywa się @matixd3 polecam go w 100% :) Więc jak znajdziesz starego moda to on umie go uaktualnić :P
Opublikowano

Widzę w googlach że ten mod Total RPG Craft jest na wersje 1.8.1

Wersja 1.8.1 Minecrafta Beta :(

Mod sprzed 3-4 lat

Opublikowano

Na minecrafy by zyczu jest taki RPG o nazwie The Legend of Notch: Reincranation 1.5.1 wersja

Tale of Kingdoms 1.4.7-1.5.1 Wersja Millenaire Mod dodaje npc  u ktorych robimy questy handlujemy itp

Może ci sie przydać:D i moze to jest bez by zyczu na necie poszukaj sobie classic! najlepsze RPG

Opublikowano

Tale of kingdoms znam, bardzo interesujący mod. Sprecyzuje sie może inaczej, szukam modyfikacji z elementami rpg w postaci umiejętności, które po odpowiednim wylevelowaniu pozwalają nam kopac takie surowce jak żelazo, lapis lazuli, czy obsydian

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...